Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

3 miesiące VPS i WWW za darmo!

chmurka promocja www vps za darmo

1 odpowiedzi na ten temat

3 miesiące VPS i WWW za darmo!

#1 Chmurka.pl

Czasami na forum

• Firma Bronze
  • 37 postów
  • Firma:Chmurka.pl

Napisany 19 listopad 2011 - 14:45

Witajcie,

Od 19.11.2011 r. rozpoczynamy promocję "3 miesiące WWW i VPS za darmo!". Kierujemy ją do wszystkich, którzy już posiadają swoje strony WWW i chcieliby wypróbować możliwości hostingu Chmurka.pl.
Nie nakładamy żadnych zobowiązań - po upływie 3 miesięcy można przedłużyć usługę lub po prostu zrezygnować z niej, nie ponosząc żadnych kosztów. Promocja dotyczy zarówno hostingu WWW jak i VPS.

Strona informacyjna promocji: https://www.chmurka.pl/promocja3m

Pozdrawiamy,
Zespół Chmurka.pl
Serwery najwyższych lotów TM

#2 fizyka

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 25 postów

Napisany 05 grudzień 2011 - 21:20

Założyłem, wygląda OK, ale ma wątpliwości co do tego LiteSpeed'a, podobny miał być dużo szybszy od Apache, a ja w swoich testach tego nie uświadczyłem, co więcej, nawet nie wiem, czy jestem na tym LiteSpeed'zie, ponieważ w header'ach serwera wysyłanych przy otwieraniu strony się to nie pokazuje??

Ten post był edytowany przez fizyka dnia: 05 grudzień 2011 - 21:21

GImnazjum, liceum, studia - na każdym etapie kształcenia potrzebujesz fizyka wzory z fizyki z objaśnieniami symboli fizycznych.

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników