Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Potrzebny VPS

3 odpowiedzi na ten temat

Potrzebny VPS

#1 Biszkopcik

Regularny użytkownik

• Firma Bronze
  • 87 postów
  • Firma:Heroot
  • Imię:Patryk
  • Nazwisko:Piotrowski

Napisany 18 listopad 2011 - 18:51

Witam,

Potrzebuje VPS pod kilka moich stron jak i parę aplikacji, parametry nie są wygórowane wystarczy mi:

~2 ghz procesor
512 mb ramu
min. 512 mb swapu
dysk ok. 20-25 gb
transfer min. 300-400 gb

Lokalizacje jakie mnie interesują to: Czechy, Francja, Niemcy. Nic innego nie interesuje mnie ze względu na ping bądź cenę.

Piszę tutaj z tego względu iż przeczytałem już naprawdę sporo stron i w cenie 30 zł nie znalazłem żadnej oferty z w.w. parametrami oraz wirtualizacja xen pv (bo taka mnie interesuje oraz tyle mogę zapłacić). Dlatego zwracam się z tą prośba tutaj, na forum. Być może któryś z użytkowników dysponuje serwerem o podobnych parametrach i chciałby go odsprzedać.

Pozdrawiam

Użytkownik zgadza się na otrzymywanie propozycji od użytkowników oraz ofert od firm (oferty wysyłane nie z kont firmowych będą usuwane).

E-Mail: biuro@heroot.pl || JID: biszkopcik@heroot.pl || GG: 22146818
Heroot.pl - Administracja, konfiguracja, monitoring serwerów Linux (Dedykowane, RPS, VPS)

#2 Maq

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 258 postów
  • Imię:Paweł
  • Nazwisko:Stecki

Napisany 18 listopad 2011 - 18:56

Za 30zł Xena o takich parametrach nie znajdziesz.
http://wklej.se/ - Wrzuć tekst/kod i podziel się nim z innymi :) Kolorowanie składni, ustawianie hasła, przyjazny adres...

#3 Biszkopcik

Regularny użytkownik

• Firma Bronze
  • 87 postów
  • Firma:Heroot
  • Imię:Patryk
  • Nazwisko:Piotrowski

Napisany 18 listopad 2011 - 19:00

Znalazłem w tej cenie hostmist.com, ale nowe serwery VPS Xen wprowadzają dopiero za około tydzień, a ja niestety tyle czekać nie mogę.
E-Mail: biuro@heroot.pl || JID: biszkopcik@heroot.pl || GG: 22146818
Heroot.pl - Administracja, konfiguracja, monitoring serwerów Linux (Dedykowane, RPS, VPS)

#4 KonradKraiński

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 41 postów
  • Imię:Konrad
  • Nazwisko:Kraiński

Napisany 18 listopad 2011 - 21:57

Cześć, od siebie mogę polecić VMline, bądź EXone, ogólnie dobre serwery małe pingi w sumie to są git.

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników