WHT Pro
- Strona 1 z 4
- 1
- 2
- 3
- Następny
- »
WHT Pro
Napisany 14 listopad 2011 - 16:04
1. Grupa jest przydzielana automatycznie dla użytkowników > 300 postów (Ci co mają obecnie więcej a nie widzą grupy, muszą dodać kolejny post i wtedy automatycznie zostaną przeniesieni).
2. Dodatkowo są tam dodawane osoby wg rankingu reputacji, jeśli mają mniejszą ilość postów a są pomocni.
3. Grupa ma większe uprawnienia jeśli chodzi np. o limity dawanej reputacji reputacji, większe możliwości personalizacji profili itp.
3. Nie są to konta komercyjne. Są one rozdawane bezpłatnie w ramach podziękowania za wkład włożony w rozwój WHT.
Napisany 14 listopad 2011 - 16:08
HitMe.net.pl - Hosting www, serwery VPS, Cloud
Napisany 14 listopad 2011 - 16:09
Kontakt w sprawach administracyjnych: admin@wht.pl
Napisany 14 listopad 2011 - 16:10
Aimer, o 14 listopad 2011 - 16:08, powiedział:
Bartosz Gadzimski, o 14 listopad 2011 - 16:09, powiedział:
Napisany 14 listopad 2011 - 16:11
Tomasz Fiedoruk, o 14 listopad 2011 - 16:04, powiedział:
Gdzie znajdują się informacje które mówią o limitach reputacji w danych grupach ?
Napisany 14 listopad 2011 - 16:13
Devil, o 14 listopad 2011 - 16:11, powiedział:
Napisany 14 listopad 2011 - 16:13
Napisany 14 listopad 2011 - 16:15
PS Nie chcę nikogo obrażać, lecz nagrodą byłoby nie dzielenie użytkowników na pomocnych i mniej, a przyjrzenie się administracji poziomowi forum, który wg mnie spada i podjęcie radykalnych zmian...-forum idzie w kierunku pełnej komercjalizacji. Takie jest moje zdanie.
Jednocześnie nadmieniam, iż ww. opinia nie ma na celu nikogo obrazić ani oceniać, oceny innych zostawiam dla siebie, moja prośba o wydalenie mnie z grupy mającej dostęp do reputacji została odrzucona, a zapewniano, że taka możliwość istnieje. Z reputacji jeśli mogę to korzystam(ujemna znowu nie działa), komuś to się nie podobało-otrzymałem stosowną PW.
Ten post był edytowany przez Aimer dnia: 14 listopad 2011 - 16:17
Napisany 14 listopad 2011 - 16:19
Aimer, o 14 listopad 2011 - 16:15, powiedział:
PS Nie chcę nikogo obrażać, lecz nagrodą byłoby nie dzielenie użytkowników na pomocnych i mniej, a przyjrzenie się administracji poziomowi forum, który wg mnie spada i podjęcie radykalnych zmian...-forum idzie w kierunku pełnej komercjalizacji.
Amier masz rację
Ten post był edytowany przez Devil dnia: 14 listopad 2011 - 16:19
Napisany 14 listopad 2011 - 16:25
Napisany 14 listopad 2011 - 16:27
Kolejny raz tłumaczę, nie oceniam, nie obwiniam nikogo publicznie, ani nie oskarżam, nie przytaczam konkretnych przypadków.
Chciałbym, aby na forum panowała miła atmosfera i był szacunek, a nie jak to czasami bywa naskakiwanie-mnie także zdarzało brać w nim udział
Ten post był edytowany przez Aimer dnia: 14 listopad 2011 - 16:28
Napisany 14 listopad 2011 - 16:29
Napisany 14 listopad 2011 - 16:30
Niech moderator wydzieli temat o opiniach na temat WHT z niniejszego tematu.
Ten post był edytowany przez Aimer dnia: 14 listopad 2011 - 16:31
Napisany 14 listopad 2011 - 16:33
1. Firmy mają reputację. Spamują - użytkownicy dają ujemną i firma się opamiętuje.
2. Moduły jak katalog i już niedługo opinie mają odciągnąć "ofertowość" z dyskusji na forum.
3. Tworzymy moduły stricte dla społeczności nie dla firm, jak wiki, hostlog, pomocnych.
Ale co do poziomu to duuużo zależy też od Ciebie i innych:
1. Tworzenie wartościowego contentu, pomaganie innym.
2. Raportowanie i minusowanie negatywnych treści.
3. Proponowanie zmian, które będą służyć WHT.
Chcemy w pełni odkomercjalizować WHT na poziomie dyskusji na forum. Komercjalizacja tak - w odpowiednich do tego modułach. A na Forum wartościowe dyskusje, w tym i samych firm, które nie mają tego traktować jako kanału sprzedaży a budowy wizerunku i jakości marki.
Aimer, o 14 listopad 2011 - 16:27, powiedział:
Konto czy to usera czy moderatora czy moje czy Bartka to de facto wystawianie sobie świadectwa i albo profesjonalizmu i dbania o wizerunek firm (przez to, że potrafimy rozdzielić swoje aktywności zawodowe), którymi przewodzimy albo nie.
Więc dlatego nie ma żadnych przeciwwskazań aby każdy z nas był jakoś powiązany z firmami hostingowymi. WHT to nasza pasja i chęć dzielenia się wiedzą o webhostingu a dana firma za którą stoimy jest jedynie widoczna tak jak Wy nas postrzegacie. Czyli pracuje dla firmy X, Y ale WHT tworzy dla nas.
To jest właśnie profesjonalizm aby umieć godzić poszczególne projekty jako oddzielne przedsięwzięcia i dbać o to jak nas postrzegają nasi klienci.
Traktowanie WHT, przez kogokolwiek z kierownictwa, jako prywatnego podwórka, byłoby działaniem bardzo krótkowzrocznym, a chyba nas o to nie posądzacie. WHT ma przynosić nam korzyści ale pośrednio przez to, że ludzie wiedzą kto i jak zarządza WHT a nie jako kanał sprzedaży i pchania usług naszych firm.
Dlatego mamy http://www.webhostin....pl/page/uslugi i traktujemy to jako wartość dodaną do naszego przedsięwzięcia.
Nie jesteśmy stronniczy, każda firma może się reklamować i udzielać na łamach WHT a nasze usługi i ich konkurencyjność ma wynikać jedynie z tego faktu, iż będzie nas się pozytywnie oceniać za tworzenie takiego przedsięwzięcia jakim jest WHT samo w sobie a nie to jakie treści będziemy prezentować o naszych firmach.
Napisany 14 listopad 2011 - 16:40
Ale zauważcie, trochę firm stąd "uciekło"...
Napisany 14 listopad 2011 - 17:00
Napisany 14 listopad 2011 - 17:02
Aimer, o 14 listopad 2011 - 17:00, powiedział:
Ty możesz udzielać się tylko na forum. Gość wejdzie na hostlog a może oferty. Szukający wiedzy będą na wiki itd. itp.
Napisany 14 listopad 2011 - 17:02
PS Nie chcę nikogo obrażać, lecz nagrodą byłoby nie dzielenie użytkowników na pomocnych i mniej, a przyjrzenie się administracji poziomowi forum, który wg mnie spada i podjęcie radykalnych zmian...-forum idzie w kierunku pełnej komercjalizacji. Takie jest moje zdanie.
Jednocześnie nadmieniam, iż ww. opinia nie ma na celu nikogo obrazić ani oceniać, oceny innych zostawiam dla siebie, moja prośba o wydalenie mnie z grupy mającej dostęp do reputacji została odrzucona, a zapewniano, że taka możliwość istnieje. Z reputacji jeśli mogę to korzystam(ujemna znowu nie działa), komuś to się nie podobało-otrzymałem stosowną PW.
Natomiast komercjalizacja związana jest z duża liczbą odwiedzin, musimy pogodzić dużo różnych grup.
Aimer, o 14 listopad 2011 - 16:27, powiedział:
Kolejny raz tłumaczę, nie oceniam, nie obwiniam nikogo publicznie, ani nie oskarżam, nie przytaczam konkretnych przypadków.
Chciałbym, aby na forum panowała miła atmosfera i był szacunek, a nie jak to czasami bywa naskakiwanie-mnie także zdarzało brać w nim udział
YagAA, o 14 listopad 2011 - 16:29, powiedział:
Kontakt w sprawach administracyjnych: admin@wht.pl
Napisany 14 listopad 2011 - 17:24
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników