Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Timnet.pl awaria ?

9 odpowiedzi na ten temat

Timnet.pl awaria ?

#1 muaddib

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisany 23 październik 2011 - 12:48

Serwery na których trzymałem pliki wykupione w timnet.pl lezą. Podobnie ich główna strona. Wszystko zaczeło się wczoraj (sobota 22.10.2011r. po południu)

>tracert timnet.pl
Nie można rozpoznać nazwy systemu docelowego timnet.pl.

Ten post był edytowany przez muaddib dnia: 23 październik 2011 - 12:48

#2 ftt000

Często na forum

• Użytkownicy
  • 52 postów

Napisany 23 październik 2011 - 13:35

Nie wiem co to za firma z "dupy" (tak w przenośni ;) sporo się interesuję ale zadziwia mnie skąd ludzie takie firmy wynajdują)/

Zainteresuj się czyms bardziej znanym i stabilnym ;)

#3 muaddib

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisany 23 październik 2011 - 13:59

Zobacz postftt000, o 23 październik 2011 - 13:35, powiedział:

Nie wiem co to za firma z "dupy" (tak w przenośni ;) sporo się interesuję ale zadziwia mnie skąd ludzie takie firmy wynajdują)/

Zgadzam się, że firma jest "z dupy" ale nie miałem wpływu na wybór hostingu przez zleceniodawce ;/

#4 muaddib

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisany 23 październik 2011 - 15:00

Serwery zaczęły działać po 24h przerwy :o ... i bez żadnej oficjalnej informacji o czymkolwiek...

#5 Netial.pl

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 14 postów
  • Imię:Piotr

Napisany 23 październik 2011 - 15:47

Przynajmniej wiadomo że firma nie przestała świadczy usługi to zawsze jakiś mały plus.

#6 is_wm

Weteran WHT

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 558 postów

Napisany 23 październik 2011 - 16:21

Zobacz postftt000, o 23 październik 2011 - 13:35, powiedział:

Wielki znawco rynku hostingowego, to że jakiejś firmy nie znasz, nie znaczy że jest "z dupy". Ona istniała już w czasach, gdy Ty na chleb mówiłeś pewnie jeszcze 'j e b'

To trochę jakby powiedzieć, że jabłka ze sklepiku osiedlowego są gorsze niż te kupione w markecie, bo koleżanka z innego miasta nie zna tego sklepiku za to market tak.

Ten post był edytowany przez is_wm dnia: 23 październik 2011 - 16:21

#7 ftt000

Często na forum

• Użytkownicy
  • 52 postów

Napisany 23 październik 2011 - 18:36

Zobacz postis_wm, o 23 październik 2011 - 16:21, powiedział:

Wielki znawco rynku hostingowego, to że jakiejś firmy nie znasz, nie znaczy że jest "z dupy". Ona istniała już w czasach, gdy Ty na chleb mówiłeś pewnie jeszcze 'j e b'

To trochę jakby powiedzieć, że jabłka ze sklepiku osiedlowego są gorsze niż te kupione w markecie, bo koleżanka z innego miasta nie zna tego sklepiku za to market tak.

Pracownik firmy ww. ? Doprawdy nie wiem czemuś się tak sfrustrował koleżko ale dla mnie to jest firma "z dupy".
Jeżeli jesteś powiązany z tą firmą to wydajesz świetne świadectwo szacunku wobec innych :) atakując negatywne opinie, powodzenia w pracy !

#8 is_wm

Weteran WHT

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 558 postów

Napisany 23 październik 2011 - 18:39

Nie mam nic wspólnego z tą firmą, po prostu denerwują mnie takie opinie "fachowców", którzy myślą, że pozjadali wszelkie rozumy.

#9 Alwaro

Regularny użytkownik

• Firma Bronze
  • 89 postów

Napisany 23 październik 2011 - 20:17

Strona ich jakoś dziwnie wygląda:P
darmowe skrypty php - Skrypty tematyczne, Teksty Seo, Pozycjonowanie, Programy Partnerskie, Domeny z PR (pod zaplecza), skrypty zaplecz pozycjonerskich.

#10 ftt000

Często na forum

• Użytkownicy
  • 52 postów

Napisany 23 październik 2011 - 21:28

Zobacz postis_wm, o 23 październik 2011 - 18:39, powiedział:

Nie mam nic wspólnego z tą firmą, po prostu denerwują mnie takie opinie "fachowców", którzy myślą, że pozjadali wszelkie rozumy.

Pomijając przedpotopowy wygląd strony , nie uważam się za fachowcal, co do zjadania rozumów to Ty się tak zachowuejsz ;)
Po to ktoś stworzył takie coś co nazywamy forum abym mógł zamieszcac swoje opinie , komentarze oraz prowadzic dowolna konwersację zgodną z regulaminem owego forum a tego nie naruszam :(

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników