Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Kolokacja w UK.

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
1 odpowiedzi na ten temat

Kolokacja w UK.

#1 vps

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 48 postów
  • Firma:Niebawem
  • Imię:Krzysiek

Napisany 19 październik 2011 - 13:11

Witam.

Czy któryś z szanownych forumowiczów kolokuje lub ma doświadczenia i jest w stanie coś polecić w UK?
Budżet mam skromny, na początek zamierzam wstawić 1u lub 2 *1u. Jeśli ktoś się orientuje, które DC nie pogardzi kolokacją małej ilości serwerów za rozsądną cenę, to proszę o info.

Pisałem do kilku DC,na razie dostałem tylko jedną odpowiedź, od knowledgeit.co.uk.
1 rok 1u = 298 funciaków + setup = 195 - na odpowiedź dotyczącą specyfikacji łącza i dostępnych dodatków oczekuję...

Użytkownik zgadza się na otrzymywanie propozycji od użytkowników oraz ofert od firm (oferty wysyłane nie z kont firmowych będą usuwane).

#2 UPhost.pl

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1158 postów
  • Firma:UPhost
  • Imię:Damian
  • Nazwisko:Miodek

Napisany 19 październik 2011 - 13:25

napisz do mzone on ma tam znajomości i kolokacja to raczej nie problem.
UPHost.pl - Serwery www, Serwery Reseller, Serwery za SMS, ! VPS od 18,50 zł Miesięcznie Polska lokalizacja ! Intel Xeon X3430 Quad Core w Polsce już od 271 zł miesięcznie ! Internet JEST NASZ !

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników