Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Poszukuję firmy do współpracy

2 odpowiedzi na ten temat

Poszukuję firmy do współpracy

#1 webperfection

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 1 postów
  • Firma:webperfection
  • Imię:Mateusz
  • Nazwisko:Bogolubow

Napisany 13 październik 2011 - 11:44

Witam wszystkich.

Zajmuję się tworzenia stron i sklepów internetowych. Poszukuję firmy, która będzie świadczyć dla mnie usługi hostingu. Na chwilę obecną interesuje mnie konto reseller.

Z mojej strony mogę zagwarantować długoletnią współpracę z terminowym regulowaniem płatności.

Wymagania:
- powierzchnia: 20GB
- transfer: 60GB
- zarządzanie kontami użytkowników w j. polskim
- osobny panel zarządzania dla klientów w j. polskim
- domeny i subdomeny ze wskazaniem na dowlony katalog (na jeden katalog może wskazywać kilka domen)
- tworzenie kont ftp ze wskazaniem na dowolny katalog
- PHP5 > 5.2.4 z biblioteką GD
- MySQL > 5.0
- APACHE 2 (mod_mysql, mod_xml, i mod_zlib, mod_rewrite)
- brak problemów z uprawnieniami dla plików - (moduł suexec lub podobny)
- IonCube Loader
- brak ograniczeń lub duża ilość domen/aliasów/kont pocztowych/baz danych/wysyłanych maili
- codzienny backup, z możliwością odzyskania danych do 5 dni wstecz
- dostępny POP i IMAP
- dostęp do poczty przez WWW.
- mile widziana będzie możliwość podpięcia innych adresów IP do domeny (dostępnej z puli lub za dodatkową opłatę)

Oferty proszę przesyłać na adres: biuro [] webperfection.pl.

W ofercie proszę zawrzeć informacje dot. doświadczenia (mile widziane referencje), inne ograniczenia związane z ofertą (np. wykorzystanie procesora, RAM-u itp), możliwość zwiększenia powierzchni i trasferu z cennikiem. Jak również cennę za przedstawioną przeze mnie konfigurację.

PS. Cena nie jest najważniejszym elementem oferty!

Użytkownik zgadza się na otrzymywanie propozycji od użytkowników oraz ofert od firm (oferty wysyłane nie z kont firmowych będą usuwane).

#2 www.mzone-net.eu

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3654 postów
  • Firma:MZone Group
  • Imię:Ireneusz

Napisany 13 październik 2011 - 12:59

Zapraszam do naszej oferty, konta reseller: http://mzone-net.eu/....php?d=reseller
Polecam RES20, na panelu WHM/cPanel.

- osobny panel zarządzania dla klientów w j. polskim

cPanel dostępny w kilkunastu językach

- zarządzanie kontami użytkowników w j. polskim
Niestety WHM jest tylko w języku angielskim.

Jeśli powyższa oferta Ci nie odpowiada, poszukaj reseller na panelu Directadmin, tam masz język Polski zarówna dla administratora jak i klienta.
W tym przypadku polecam Ci firmę castpol.pl , serwery w Polsce na DA.

| www.mzone-net.eu | Serwery wirtualne z darmową domeną | Serwery VPS od 20 złotych | Serwery Reseller od 30 złotych |

| Domeny PL: rejestracja 15.99 PLN, odnowienie tylko 59.04 PLN |

#3 Avatat

Często na forum

• WHT Pro
  • 70 postów
  • Imię:Bartosz

Napisany 13 październik 2011 - 14:16

Hej!
Ja niedługo dostaję NIP i REGON także szukam stałych klientów na początek działalności. Jeśli byłbyś zainteresowany czymś takim to mogę Ci podesłać orientacyjne ceny. Ze sprzedażą musimy jeszcze troszkę poczekać na urzędy..
Zarządzanie kontami klientów miałbyś zrealizowane z poziomu panelu resellera, klienci z panelu klienta. Wszystko po Polsku. Bez sztywnych warunków, ze względu na to że hosting byłby mały zawsze można się jakoś "dogadać" no i nie zapominajmy o pomocy technicznej która byłaby na wysokim poziomie ze względu na ilość czasu jaki może poświęcić klientowi.
Zdjęcia seksownych dziewczyn w rajstopach
Zdjęcia młodych i seksownych dziewczyn w zakolanówkach

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników