SERWERY PO HOSTING
SERWERY PO HOSTING
Napisany 11 październik 2011 - 16:40
Napisany 11 październik 2011 - 17:38
mSurf.eu, o 11 październik 2011 - 16:40, powiedział:
Chyba Vogan, poza tym ceny mają takie, że raczej sobie nie ponegocjujesz.
Konfiguracja i administracja serwerami dedykowanymi/RPS/VPS - Faktura VAT
Idealny hosting | Domeny | Hosting dla Firm
Napisany 11 październik 2011 - 18:05
Napisany 12 październik 2011 - 10:18
patrys, o 11 październik 2011 - 18:05, powiedział:
Dla każdego konta robię to ręcznie ale problem jest nie w tym ze niema narzędzi ale że brak gotowych skryptów pod jakieś stworzone AIP DA. Mam to trochę inaczej bo ram i reszta działa ok... ale limit CPU mam tak rozwiązany że poprostu zabija proces po przekroczeniu X%. i czasem ktoś się znajdzie jakaś płaczka ze mu to nieodpowiada. Wiem że to nie za bardzo rozwiązanie ale cóż ... takie mam
Co do gotowca to gdzieś widziałem w sieci przykład gotowego ala pluginowego rozwiązania ale chyba na przerobionym slacku jak się nie mylę.
Ten post był edytowany przez McNeal dnia: 12 październik 2011 - 10:25
Napisany 15 październik 2011 - 18:45
Jednak nie tanio mi wyceniono taką robótkę i sprawa rozbiega się o kilka zer po ósemce lub więcej i czas około minimum 2mc a do finalnego około 2mc później. Obecne własne rozwiązanie mnie nie zadowala.
Powiedzcie mi ile można zapłaci za takie cuś i czy warte jest zainwestowanie w takie rozwiązanie?
Mam na sporo kont i to są konta głównie firm, które mają u mnie różne usługi a przy okazji wpychałem takie rozwiązanie, więc nie mam na razie potrzeby ale planuję rozszerzyć o hosty dla szerszej grupy klientów a ręczne limitowanie przy powiedzmy takich usługach za bardzo mnie przeraża. Bo (czysto teoretycznie) co jak klienci się znajdą i zechcą tysiące lub miliony kont w krótkim czasie ?
Ten post był edytowany przez McNeal dnia: 15 październik 2011 - 18:53
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników