Jakie konto bankowe
Jakie konto bankowe
Napisany 07 październik 2011 - 22:47
GolGraf - usługi różne
Napisany 08 październik 2011 - 09:47
Konta WWW i Pakiety Reseller UnixStorm
taniej o 20%? Niemożliwe?! A jednak ! O szczegóły Pisz na PW
Potrzebujesz pieniędzy na UnixStorm.org ? Pisz na PW#23
Napisany 08 październik 2011 - 12:44
Napisany 08 październik 2011 - 12:52
Maq, o 08 październik 2011 - 12:44, powiedział:
Napisany 08 październik 2011 - 13:08
GolGraf - usługi różne
Napisany 08 październik 2011 - 13:41
Co śmieszne w oddziale ING który znajduje się w moich okolicach nie ma nawet krzesła aby móc usiąść przy załatwianiu czegoś z doradcą. Stoisz jak głupek i czekasz aż Ci przygotuje umowę, sami doradcy siedzą na podwyższeniu, aby byli mniej więćej na jednej wysokości
@d.v - a kiedy miałeś konto w BZWBK, jakiś czas temu całkowicie przebudowali system bankowości internetowej.
Napisany 08 październik 2011 - 13:45
GolGraf - usługi różne
Napisany 08 październik 2011 - 14:13
Co do oddziału, fakt, te mniejsze nie mają nawet prostych stołków, za to w tych większych obsługiwanym jest się w fotelu przy jednym z biurek.
Napisany 08 październik 2011 - 17:07
Zresztą przy szybkich płatnościach od razu automatycznie po potwierdzeniu wylogowuje, a trzeba czekać dłuższą chwilę aż zaskoczy płatność.
Nie bywałem w innych oddziałach ING, ale w moim są dwa stanowiska doradców, stanowisko komputerowe, kasa, wpłatomat/bankomat i tyle, a w oddziale jest na tyle miejsca że spokojnie zmieściły by się jakieś wygodne krzesła.
W moim mieście jest jeszcze Bank Spółdzielczy (którego oddział ma 2-krotnie większą powierzchnię niż ING) i też tam nie ma krzeseł, a na pracowników patrzy się z góry. Natomiast w BZWBK oraz w PKO BP są krzesła.
Napisany 08 październik 2011 - 21:24
Napisany 16 grudzień 2011 - 22:15
Ponawiam pytanie tym razem nie dla siebie.
Poszukuje najlepszego konta ROR interesuje mnie oprocentowanie i jak najmniejsze opłaty KARTY NIE POTREBUJE
Aliorbank oprocentowanie 2% na rorze przeliczając lokate nocną i do tego moemy założyć dwa konta osczednościowe na 4,35 - wsystko a free i ładnie śmiga system bankowy.
Znajde coś lepszego ?
Najlepiej też a free i sobre oprocentowanie
Konta WWW i Pakiety Reseller UnixStorm
taniej o 20%? Niemożliwe?! A jednak ! O szczegóły Pisz na PW
Potrzebujesz pieniędzy na UnixStorm.org ? Pisz na PW#33
Napisany 17 grudzień 2011 - 14:11
Malitek, o 07 październik 2011 - 20:37, powiedział:
Panel - bardzo fajny, wszystko na miejscu, smiga jak nalezy i na dodatek nic nie muli szybko i bezproblemowo można zarządzać pieniędzmi
gdyby ten alior nie wkurzał mnie tymi kółeczkami to bym przeżył
Napisany 17 grudzień 2011 - 16:28
https://www.deutsche...nto_internetowe
Zakładasz konto, masz dwa rachunki od razu, zwykły i oszczędnościowy na wyższym procencie. Kartę Visa Electron także płatności przez neta bez problemu. Prowadzenie konta za darmo w sumie jak przynajmniej raz w miesiącu użyjesz karty, jak nie to chyba 2,50 zł
Mi pasuje że karta VISA bo jakby nie było częściej podróżuję po UE niż USA także przelicznik w Euro jest korzystniejszy dla mnie, do tego wszystkie bankomaty w Polsce za free i na świecie też też.
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników