Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

[DC] 3ServicesFactory

1 odpowiedzi na ten temat

[DC] 3ServicesFactory

#1 jurdziol

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 157 postów

Napisany 27 sierpień 2011 - 14:14

Przenoszę się z serwerami na Clouda w 3SF, więc miałem możliwość zobaczenia jak to wygląda na miejscu.

Wrażenia jak najbardziej pozytywne, opis DC i zabezpieczeń na stronie firmy pokrywa się z rzeczywistością. Potężny agregat sobie czeka na ewentualny brak prądu, więc mogę potwierdzić że go mają :P

Z wiadomych przyczyn nie mam zdjęć z wycieczki ;) Może przedstawiciel firmy wrzuci 2-3 zdjęcia ?
Oczywiście mogłem zobaczyć blady Fujitsu, na których stoi Cloud.

Mają jeszcze dużo miejsca na nowe swoje i klientów maszynki.

Niedługo czeka mnie testowanie usługi w warunkach rzeczywistych, po jakimś czasie pewnie zdam relację :)

Użytkownik nie zgadza się na otrzymywanie ofert od firm.

Pozdrawiam
Jurdziol

#2 3SF

Nowy użytkownik

• Firma Bronze
  • 9 postów
  • Firma:3Services Factory
  • Imię:Arkadiusz
  • Nazwisko:Bień

Napisany 29 sierpień 2011 - 09:02

Zobacz postjurdziol, o 27 sierpień 2011 - 14:14, powiedział:

Przenoszę się z serwerami na Clouda w 3SF, więc miałem możliwość zobaczenia jak to wygląda na miejscu.

Wrażenia jak najbardziej pozytywne, opis DC i zabezpieczeń na stronie firmy pokrywa się z rzeczywistością. Potężny agregat sobie czeka na ewentualny brak prądu, więc mogę potwierdzić że go mają :P

Z wiadomych przyczyn nie mam zdjęć z wycieczki ;) Może przedstawiciel firmy wrzuci 2-3 zdjęcia ?
Oczywiście mogłem zobaczyć blady Fujitsu, na których stoi Cloud.

Mają jeszcze dużo miejsca na nowe swoje i klientów maszynki.

Niedługo czeka mnie testowanie usługi w warunkach rzeczywistych, po jakimś czasie pewnie zdam relację :)

Kilka fotografii z naszego DC można obejrzeć np. tutaj :) :
http://www.dcserwis....ata-center-3sf/

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników