Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Konto reseller 120 Gb za 300zł słyszał ktos o polskim hoscie?

23 odpowiedzi na ten temat

Konto reseller 120 Gb za 300zł słyszał ktos o polskim hoscie?

Ankieta: Programy partnerskie zarabjające dla klientów hostingu (14 użytkowników głosowało)

Czy da sie zarabiać na programach partnerskich ?

1. Tak (3 głosów [21.43%])

Procent głosów: 21.43%

2. Nie (9 głosów [64.29%])

Procent głosów: 64.29%

3. Całkiem,dobry zarobek (1 głosów [7.14%])

Procent głosów: 7.14%

4. Nie mam pojęcia, ale spróbuję (1 głosów [7.14%])

Procent głosów: 7.14%

Głosuj Goście nie mogą głosować

#1 Krzysiek 26

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisany 23 sierpień 2011 - 08:15

Witam ktoś może słyszał o www.polskihost.net maja ciekawą ofertę kont reseller 120 Gb za 300 za rok ,ktoś tu pisał ze korzystają z serwerów we Francji.W sumie co w tym złego skoro nasi dostawcy sobie z nas kpią i co chwilę maja awarie. Jak dla mnie nie ma w tym nic złego zapewne większe korzyści dla klienta.Słyszał ktoś o tym dostawcy?

Użytkownik zgadza się na otrzymywanie propozycji od użytkowników oraz ofert od firm (oferty wysyłane nie z kont firmowych będą usuwane).

#2 Aimer

Weteran WHT

• [Użytkownicy]
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 658 postów

Napisany 23 sierpień 2011 - 08:38

Jednopostowiec <_<
Zapewne wielki overselling. Lokalizacji OVH nie polecam z własnych przeżyć.
Na stronie firmy nie widzę NIPu.
Biznes-Host.pl - Servery VPS, Hosting www, http://logout.pl/polecam/aimer
HitMe.net.pl - Hosting www, serwery VPS, Cloud

#3 slasar

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 111 postów

Napisany 23 sierpień 2011 - 08:49

100% krzak , kupiłem tam kiedyś konto na rok dla jaj za 11 zł sms jak jeszcze to było pod adresem polskihost.pl. Już go nie ma :D

jak działało to uptime był 50% :D

#4 Sponsi

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 3128 postów
  • Firma:GSA
  • Imię:Miłosz

Napisany 23 sierpień 2011 - 08:57

Za takie teksty ("polskihost", "więcej polskiej przestrzeni" przy serwerach we Francji) powinny być grube kary, żeby się odechciało takich "praktyk", no ale wiadomo - Polska to kraj bezprawia i jest to nagminne.
Co do tej "firmy", to strona jeszcze nie jest najgorsza (choć pierwsze 200 pikseli liczone od góry to jest totalna żenada), NIPu nawet nie szukałem. 300zł za resellera 120 (tylko nie wiem czego - patrz niżej)? ULTRA overselling i sprzedawanie ściemy.
W ogóle Gb = gigabit? Że 120 gigabitów?

Ten post był edytowany przez Sponsi dnia: 23 sierpień 2011 - 08:57

#5 GrandBB

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 549 postów
  • Firma:Grand-Host.pl
  • Imię:Andrzej
  • Nazwisko:Wywrocki

Napisany 23 sierpień 2011 - 10:09

Dodany obrazek

Hosting, Domeny, Reseller, Strony WWW, Serwis PC. Grand-Host.pl - Zapraszamy!
Wystawiamy Rachunki - wszystkie ceny BRUTTO | Kontakt: info@grand-host.pl

#6 regdos

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • 1505 postów
  • Firma:regdos.com
  • Imię:Tomasz
  • Nazwisko:Regdos

Napisany 23 sierpień 2011 - 10:29

Wszystko by było dobrze gdyby autor nie pisał o adresie polskihost.net a ty sprawdzasz domenę polskihost.pl, która notabene nie jest zarejestrowana tylko czeka w kolejce na rejestrację.

#7 Krzysiek 26

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisany 23 sierpień 2011 - 10:45

Witajcie i to zawsze w polakach mi się podoba krytyka to źle, to nie tak,a to ja BYM zrobił zupełnie inaczej,ale prawda wyglada jak nasza rzeczywistosć w większości was jest szara.
Nie robicie nic tylko krytykujecie i dzięki takim krytykom inni osiągają maximum.

A tak na marginesie dostałem od nich konto na próbę na 2 tygodnie i to jest dopiero firma,nie jak wiekszość najpierw kasa a pózniej biuro obsługi klienta jakby nie istniało ważne ze kasa wpadła do kogoś na konto!

#8 PolskiHost.pl

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów
  • Firma:Green Hunter

Napisany 23 sierpień 2011 - 10:56

Witam, mała informacja dla tych krzykaczy, którzy sądzą, że PolskiHost.net to tzw/ "krzak".

Dane firmy:
PolskiHost.net jest marką firmy
GREEN HUNTER Krzysztof Fontasiewicz
ul. Warszawska 66
82-300 Elbląg

NIP: 578 266 06 28 REGON: 280345615

#9 GrandBB

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 549 postów
  • Firma:Grand-Host.pl
  • Imię:Andrzej
  • Nazwisko:Wywrocki

Napisany 23 sierpień 2011 - 11:17

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ovh/domains/polskihost.net/public_html/modules/panel.php on line 40

http://polskihost.net/regulamin.html dziwny ten regulamin :unsure:
http://polskihost.pl:2222/ - Ostrzeżenie WOT: To witryna ma złą reputację. What the?

To w końcu poslkihost.pl czy .net bo się pogubiłem.

Hosting, Domeny, Reseller, Strony WWW, Serwis PC. Grand-Host.pl - Zapraszamy!
Wystawiamy Rachunki - wszystkie ceny BRUTTO | Kontakt: info@grand-host.pl

#10 Kamikadze

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 1577 postów
  • Imię:Emil
  • Nazwisko:M

Napisany 23 sierpień 2011 - 11:24

Zobacz postregdos, o 23 sierpień 2011 - 10:29, powiedział:

Wszystko by było dobrze gdyby autor nie pisał o adresie polskihost.net a ty sprawdzasz domenę polskihost.pl, która notabene nie jest zarejestrowana tylko czeka w kolejce na rejestrację.

Adres: PolskiHost.net
Meta TITLE: PolskiHost.pl
DirectAdmin: PolskiHost.pl:2222
PanelKlienta: PolskiHost.net

Czyli to którym się sugerować?

Edit:

Ktoś wyjaśni czemu dają 30 dni gwarancji na pocztę? Później brak dostępu?

Poczta RoundCube zapewnia łatwy i przejrzysty dostęp do skrzynki internetowej.

Dodany obrazek

Warto zapoznać się: http://gamehostingta...zak-t-3397.html

Ten post był edytowany przez Kamikadze dnia: 23 sierpień 2011 - 11:28

Darmowy Monitoring serwerów!

SerwerStatus.pl - monitorowanych ponad 70 serwerów z 3 Polskich lokalizacji.

#11 slasar

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 111 postów

Napisany 23 sierpień 2011 - 11:57

Zobacz postPolskiHost.pl, o 23 sierpień 2011 - 10:56, powiedział:

Witam, mała informacja dla tych krzykaczy, którzy sądzą, że PolskiHost.net to tzw/ "krzak".

Dane firmy:
PolskiHost.net jest marką firmy
GREEN HUNTER Krzysztof Fontasiewicz
ul. Warszawska 66
82-300 Elbląg

NIP: 578 266 06 28 REGON: 280345615

to ja pytam oficjalnie firmę 'PolskiHost.pl' co stało się z kontem slasar@polskihost.pl ? ;) (teoretycznie było wykupione na rok w maju 2011)

#12 Krzysiek 26

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisany 23 sierpień 2011 - 12:38

Witaj Slasar możesz jakoś potwierdzić to co piszesz bo brzmi to faktycznie Teoretycznie,jak jest tak jak ty mówisz to czemu nie starasz się o sprawiedliwość tylko tu skrobiesz ?
A pro po Panów którzy tu promują swoje firmy też macie zawsze wszystko ok od samego początku jesteście nieskazitelni no ciekawe?

Podziwiam tych gości Coś robią i starają się naprawiać błędy swoich poprzedników oni przynajmniej wiedza że nie są doskonali na razie.

#13 Miłosz

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • 2479 postów
  • Firma:Sys-Com
  • Nazwisko:Oller

Napisany 23 sierpień 2011 - 13:05

Zobacz postKrzysiek 26, o 23 sierpień 2011 - 12:38, powiedział:

Witaj Slasar możesz jakoś potwierdzić to co piszesz bo brzmi to faktycznie Teoretycznie,jak jest tak jak ty mówisz to czemu nie starasz się o sprawiedliwość tylko tu skrobiesz ?
A pro po Panów którzy tu promują swoje firmy też macie zawsze wszystko ok od samego początku jesteście nieskazitelni no ciekawe?

Podziwiam tych gości Coś robią i starają się naprawiać błędy swoich poprzedników oni przynajmniej wiedza że nie są doskonali na razie.

Krzysiek 26 vel PolskiHost.pl
.. To może zacznij naprawianie świata od siebie? I pisz w miarę starannie po polsku. Narazie to jest jeden wielki bełkot. Mając firmę, to raczej powinieneś znać podstawowe zasady gramatyki.

#edit:
trochę popłynąłem.. Małe sprostowanie. Posiadanie firmy nie ma związku ze znajomością, bądź też nie, języka polskiego.
Miłosz GG: 3312894 JID: ollerm@jabber.org
Konfiguracja i administracja serwerami dedykowanymi/RPS/VPS - Faktura VAT
Idealny hosting | Domeny | Hosting dla Firm

#14 slasar

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 111 postów

Napisany 23 sierpień 2011 - 13:07

nie zależy mi na tych pieniądzach (w regulaminie jest, że możecie wyłączyć usługę bez podania przyczyny) ani na hostingu, który miał uptime około 50%.

ZALEŻY mi żeby inni internauci wiedzieli jak działa ta firma.

#15 PolskiHost.pl

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów
  • Firma:Green Hunter

Napisany 23 sierpień 2011 - 13:21

Proszę o zamówienie konta "slasar" zostanie ono aktywowane. Druga sprawa, na chwile obecną nasze uptime wynosi 99,9, dzięki SLA.

#16 Krzysiek 26

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisany 23 sierpień 2011 - 14:16

Witam wszystkich bardzo mocno biorę sobie do serca wszystkie wasze rady i zarzuty ale i tak nie dam rady powiedzieć co chce zrobić by ominąć w przyszłości te problemy,na to trzeba po prostu czasu. Będąc nowym właścicielem tej marki postaram się sprostać wszystkim wymaganiom swoich klientów.Dodatkowo i chyba każdy to przyzna nie można odpowiadać za czyjeś błędy w tym przypadku poprzednika. Na koniec słowo do Pana Miłosza który zapewne jest humanistą i mistrzem słowa jestem ciekaw co Pan miał na mysli pisząc wielki bełkot bo może chciałby Pan ze mną porozmawiać na ten temat?

#17 Sponsi

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 3128 postów
  • Firma:GSA

Napisany 23 sierpień 2011 - 14:33

Właśnie dobrze, że Polacy czasem potrafią krytycznie spojrzeć na dziadostwo! Przydałoby się tego szerzej używać, również w polityce.

Jak to nie działam - ja działam "jak cholera"! Poza tym to jest wątek nie o moich działaniach, tylko o jakimś polskimhoście (gdziekolwiek by nie był).
NIE, nie będę kogoś podziwiał "bo coś robi"... starczy tego lewackiego, neoliberalnego bełkotu. Nie liczy się "bo coś robi" tylko liczy się "robi coś dobrze".

A ta ankieta to już w ogóle po kiego grzyba? I co to ma za związek z treścią wątku?

EDIT:
Nie zrozum mnie źle, Polskihoście, ale niektórzy tutaj ostro reagują na wciskanie kitu : )))

Ten post był edytowany przez Sponsi dnia: 23 sierpień 2011 - 14:38

#18 Miłosz

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • 2479 postów
  • Firma:Sys-Com
  • Nazwisko:Oller

Napisany 23 sierpień 2011 - 14:37

Zobacz postKrzysiek 26, o 23 sierpień 2011 - 14:16, powiedział:

Na koniec słowo do Pana Miłosza który zapewne jest humanistą i mistrzem słowa jestem ciekaw co Pan miał na mysli pisząc wielki bełkot bo może chciałby Pan ze mną porozmawiać na ten temat?
Humanistą i mistrzem słowa nie jestem. Ale do ciężkiej.. zacznij pisać po polsku! Ja wiem, że to jest język tak niszowy, że nie używa się go nigdzie oprócz naszego wspaniałego kraju. Napisałeś kilka linijek tekstu i użyłeś tam jednego przecinka oraz trzech kropek. Przez co wypowiedź staje się właśnie bełkotem. Dobrze, że się nie udusiłeś jak pisałeś to na jednym oddechu. Pewnie dużo nie brakowało.

Witam, wszystkich bardzo mocno biorę sobie do serca wszystkie wasze rady i zarzuty
czy

Witam wszystkich, bardzo mocno biorę sobie do serca wszystkie wasze rady i zarzuty
No to jak? Witasz wszystkich i czy wszystkich bardzo mocno przepraszasz?
Miłosz GG: 3312894 JID: ollerm@jabber.org
Konfiguracja i administracja serwerami dedykowanymi/RPS/VPS - Faktura VAT
Idealny hosting | Domeny | Hosting dla Firm

#19 Devil

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 506 postów
  • Firma:Rackspace.com
  • Imię:Kamil

Napisany 23 sierpień 2011 - 14:42

Jakim prawem używacie loga rzetelna firma ? Widzę że ta strona nie jest wpisana w bazę pod tą nazwą. W razie wątpliwości zgłosiłem informacje do Krajowego Rejestru Długów który prowadzi program rzetelnafirma.pl - do weryfikacji

Ten post był edytowany przez Devil dnia: 23 sierpień 2011 - 14:43

#20 Pienio69

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 140 postów

Napisany 23 sierpień 2011 - 16:14

Zobacz postPolskiHost.pl, o 23 sierpień 2011 - 13:21, powiedział:

Proszę o zamówienie konta "slasar" zostanie ono aktywowane. Druga sprawa, na chwile obecną nasze uptime wynosi 99,9, dzięki SLA.

Mieszacie pojęcia.
SLA to gwarancja dostępności.
Czyli Wasze uptime wynosi 99,9% bo gwarantujecie dostępność? Bzdura... A co jeśli nie zachowacie SLA? Rekompensaty?

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników