Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Promocja Hekko.pl na Groupon.pl

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
29 odpowiedzi na ten temat

Promocja Hekko.pl na Groupon.pl

#21 Hekko.pl

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1273 postów
  • Firma:HEKKONET
  • Imię:Damian
  • Nazwisko:Gałązka

Napisany 01 sierpień 2011 - 16:21

hdmagic, formularz działa od godziny 11 poprawnie. Sprawdź proszę, zanim napiszesz o jakimś blamazie;)

W ofercie jest napisane w jaki sposób należy zrealizować kupon:
Aby zrealizować groupon, należy podać jego kod podczas składania zamówienia poprzez stronę internetową

Ten post był edytowany przez Hekko.pl dnia: 01 sierpień 2011 - 16:24

#22 nrm

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • 1765 postów
  • Firma:{netBOMB}
  • Imię:Mirek

Napisany 01 sierpień 2011 - 16:30

Zobacz postHekko.pl, o 01 sierpień 2011 - 16:21, powiedział:

blamazie;)
chyba blamażu? :D

Nieładnie, że grupon nie informuje, że kupon przychodzi po zakończeniu akcji :/

#23 Hekko.pl

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 1273 postów

Napisany 01 sierpień 2011 - 17:04

Tak, błamażu.

To nie jedyny niuans współpracy z Grouponem. Przy tak małej ilości sprzedanych nie mamy tak wielkiego problemu, współczuję tym co sprzedają kilka tysięcy sztuk.

#24 hdmagc

Stały użytkownik

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPip
  • 329 postów

Napisany 01 sierpień 2011 - 17:11

No postępując zgodnie z wytycznymi zawartymi w otrzymanym mailu nie da się zrealizować kuponu ;)

Załączony plik  hek1.png   152,39K   1 Ilość pobrań

PDF

Dodany obrazek

Dodany obrazek

#25 nrm

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • 1765 postów

Napisany 01 sierpień 2011 - 17:11

Mało bo:

a) oferta jest tylko lokalna więc zasięg jest mocno ograniczony. Zupełnie inne wyniki były by na całej Polsce.

B) mimo wszystko target serwisu jest nieco inny. Gdybys tipsy robił czy trwałą to więcej byś sprzedał ;)

Też kupiłem, bo Was lubię ;) Dam komuś.

#26 Hekko.pl

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 1273 postów

Napisany 01 sierpień 2011 - 17:18

hdmagic, no fakt.. Mamy już listę kodów od Groupona także można realizować je.
nrm, Nie dali na całą Polskę bo się bali. Właściwie mało takich ofert mają z branży IT. Ich argumentem przeciwko naszej ofercie był fakt, że Home.pl daje hosting za darmo, nie jesteśmy więc konkurencyjni..

#27 nrm

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • 1765 postów

Napisany 01 sierpień 2011 - 17:44

Grupon się rozbestwił. Sprawdź jakieś mniejsze klony. Widziałem kiedys na jakimś ofertę niemal krzaka (zupełnie mi nie znana) i sprzedała się kilka razy więcej, co mnie zdumiało bo sama ich strona wyglądała jak z lat 90tych ;)

Dla przykładu:
http://www.fastdeal....eszyc_swoja/818 :D OMFG!!! :D

dropped tez był:
http://gruper.pl/x.p...prises-Ltd.html

ps. widzę, że mocno się wsparliście "wpisami" na forach ;) Proponuje na przyszłość większą różnorodność tematów ;)

#28 Chris

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisany 01 sierpień 2011 - 21:44

Zobacz postHekko.pl, o 01 sierpień 2011 - 15:48, powiedział:

Chris, Oferta jest ważna jeszcze dziś i jutro dodatkowo, dlatego podają taką datę. Serwer możesz zamówić już teraz. W formularzy jest miejsce na kod. http://www.hekko.pl/?promo=groupon
W momencie gdy pisałem posta, nie działał kupon z Grouponu. Teraz bez problemu udało się aktywować konto :)

#29 nrm

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • 1765 postów

Napisany 08 sierpień 2011 - 07:50

Musze powiedzieć, że Hekko mnie zawiodło, już na samym starcie spowodowali wzrost ciśnienia. Dostałem maila z Grupona, założyłem konto, chce zrealizować. Dupa. Dopiero 2 dni później. Ok, trudno. Faktycznie, jest taka data w mailu, choć logika pyta na cholerę ten grupon wysyła to wcześniej? Nieważne, trzeba czekać - czekamy.

W weekend dostaje kuriozalnego emaila: twoje konto zostało skasowane bo... nic nie zamówiłeś!!! OMFG! A po co tak? Kto to widział kasować konta, bez ostrzeżenia z tak durnego powodu po kilku dniach? PROSZĘ WYJŚĆ - chodzi pan dookoła sklepu już 2 razy i jeszcze nic nie włożył pan do koszyka! ;D

Pisze do BOK aby mi je przywrócili bo nie chce mi sie od nowa w pocie czoła wypełniać wszystkich danych, no to dostałem odpowiedź godną największych korporacji czyli... nie na temat ;D ("Uprzejmie informuję, że konto rozliczeniowe zostało usunięte, ponieważ nie zamówił Pan żadnej usługi" - to ja już wiem!!! Rozmawiam z botem?).

Ehh i pomyśleć, że zostałem tylko poproszony o przysługę, a już tyle czasu mi zmarnowano ;)

#30 Hekko.pl

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 1273 postów

Napisany 10 sierpień 2011 - 13:15

nrm, Informację o tym, że Twoje dane zostaną usunięte po 5 dniach, otrzymałeś tuż po rejestracji (mowa oczywiście o danych rozliczeniowych). Dane są usuwane bezpowrotnie. Nie przetrzymujemy ich, nie przetwarzamy. Dlatego nie możemy ich przywrócić.
Taką mamy politykę. Tobie się nie podoba, innym z kolei odpowiada.

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników