[OPINIE] Hostilla.pl
[OPINIE] Hostilla.pl
Napisany 21 lipiec 2011 - 14:27
Napisany 21 lipiec 2011 - 14:41
Napisany 21 lipiec 2011 - 17:48
email: dat@etop.pl email: dh@etop.pl
nr tel. +48. 22 578 03 23 nr tel. +48. 22 578 03 21
Nowy użytkownik
GrupaUżytkownicy
Postów7
Rejestracjadziś, 15:20
Firma:Etop sp. z o.o.
Dziwne...
Jeśli VPS'y to jedynie Ultimahost - VPS_50 - 50% rabatu na pierwszą płatność za serwer VPS.
Otrzymaj 100% więcej pieniążków z pierwszej wpłaty w e24cloud!
Napisany 21 lipiec 2011 - 18:55
Póki nie będzie zgrywał rozdwojenia jaźni między pracowaniem a klientowaniem, to IMO nie ma tu nic złego...
Napisany 22 lipiec 2011 - 02:10
swoją wypowiedź przesyłam ze stosowną ostrożnością.
Rejestracja praktycznie nie działa, overflow ładowania nie znika pod operą, kiedy już się pojawi zostaje na zawsze, chyba że przejdziemy do innej zakładki a potem wrócimy na tą ze stroną hostzilla.
Podczas rejestracji, błedy pojawiają na wszystkie możliwe sposoby, raz przez javascript:alert() raz w kodzie HTML stony, oto kilka z nich:
(alert) Sprawdzanie poprawności MAC stanu widoku nie powiodło się. Jeśli ta aplikacja znajduje się na farmie lub w klastrze sieci Web, należy pamiętać, że w konfiguracji <machineKey> musi być zdefiniowany taki sam element validationKey i algorytm sprawdzania poprawności. Nie można używać polecenia AutoGenerate w klastrze.NIe znam się na ASP, ale czy z tego powodu musze oglądać podobne "wybroczyny"?
Sorry, the password you selected cannot be used because it is too weak and would be too easy to crack. Please select a password with strength rating of 10 or higher.Po pierwsze, skąd mam wiedzieć kiedy moje hasło jest "strong enought" kiedy brakuje analizarora siły hasła "onfly".
Po drugie nie rozumiem po angielsku.
Dalej.
Utworzyłem konto, zostałem nań automatycznie zalogowany, po wylogowaniu, nie da się ponownie zalogować, takie konto nie istnieje, na e-mail nie przyszła żadna wiadomość potwierdzająca rejestrację.
Tak wygląda moje pierwsze 5 minut doświadczeń ze stroną hostzilla, niestety nie napawaja one optymizmem.
Moim zdaniem strona jest mocno niedopracowana, jej najbliższa przyszłość powinna się ograniczać do środowiska testowego.
Wrażenie że mam do czynienia z amatorami będzie Wam - drodzy koledzy z hostzilla vel etop - zatrzeć trudno
Pozdrowionka!
Ten post był edytowany przez hosting.pomorze dnia: 22 lipiec 2011 - 02:16
Napisany 22 lipiec 2011 - 06:08
Tym bardziej jesli samemu ma sie cos za uszami ...
http://hosting.pomor...s/14dnitest.gif
http://proste.pl/img/test_14_dni.gif
Napisany 22 lipiec 2011 - 10:49
Wszelkie zauważone niedociągniecia przez forumowiczów natychmiast są przekazywane do developerów celem poprawy.
Bardzo dziękuje za wskazanie iż "frontend" hostilli nie jest kompatybilny z operą, oraz za odkrycie błędu "MAC cluster"
Wszystkie te kwestie zostały przekazane do podwykonawcy wykonującego "frontend" serwisu i będą wkrótce wyeliminowane.
Promocje na stronie takie jak 3 miesiące za 1 PLN czy nawigacja działają i mam nadzieję, że któryś z forumowiczów będzie miał opinie o działaniu samej usługi, nie tylko frontendu (czyli szybkość ładowania stron , czy support czy panel zarządzania samymi usługami)
Liczę na więcej komentarzy. Zarówno negatywnych jak i pozytywnych
Pozdrawiam
Konrad Olszewski
Napisany 23 luty 2012 - 16:47
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników