Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

praca w data center

26 odpowiedzi na ten temat

praca w data center

#21 pzebracki

Weteran WHT

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1360 postów
  • Imię:Patryk

Napisany 08 sierpień 2011 - 07:18

Zobacz postLvcas, o 08 sierpień 2011 - 00:06, powiedział:

To jest oczywiste. Aczkolwiek często przeglądając ogłoszenia pracy spotkałem się z ofertami, gdzie pracodawcy szukali kierowników jakiegoś działu.

Głównie jest tak jak pisze pzebracki, że odbywa się to na zasadzie awansu. Chciałem jednak zwrócić uwagę na inne możliwości.

Jak tylko mi się uda odszukać rekrutacje na kierownika z wolnej ręki.
To sobie zobaczycie co i jak.

uno momento.

#22 Lvcas

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 44 postów

Napisany 11 sierpień 2011 - 16:54

Tutaj myślę, że trafne ogłoszenie znalazłem. Poszukują kierownika Biura Technicznego: http://www.pracuj.pl...,oferta,2153345

Jak zwykle kilka lat doświadczenia wymagają :)
Zawsze aktualne informacje, najlepsze porady, rzetelni użytkownicy. To wszystko możesz osiągnąć na pwsz tarnów forum

#23 Pawel_15

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 1442 postów
  • Imię:Paweł

Napisany 11 sierpień 2011 - 17:38

A to całe durne doświadczenie to gdzie człowiek ma niby zdobyć ? Handlując babską bielizną na rynku ? Wszędzie wymagają 5 lat doświadczenia, a ja się pytam: GDZIE DO K.. NĘDZY CZŁOWIEK MA JE ZDOBYĆ ?!

#24 pzebracki

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 1360 postów
  • Imię:Patryk

Napisany 12 sierpień 2011 - 16:34

Zobacz postPawel_15, o 11 sierpień 2011 - 17:38, powiedział:

A to całe durne doświadczenie to gdzie człowiek ma niby zdobyć ? Handlując babską bielizną na rynku ? Wszędzie wymagają 5 lat doświadczenia, a ja się pytam: GDZIE DO K.. NĘDZY CZŁOWIEK MA JE ZDOBYĆ ?!

W pracy (w branży)

#25 www.mzone-net.eu

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 3654 postów
  • Firma:MZone Group
  • Imię:Ireneusz

Napisany 12 sierpień 2011 - 18:02

Zobacz postPawel_15, o 11 sierpień 2011 - 17:38, powiedział:

Zaczynasz od małych firm, z czasem dostajesz wyższe stanowisko np. starszy administrator, potem aplikujesz na większe firmy.
No chyba że jesteś tak dobry, że łamiesz zabezpieczenia myślami, wtedy masz prace od razu w serwerowni Onet.

Niestety taka kariera raczej trwa lata, nie miesiące.

| www.mzone-net.eu | Serwery wirtualne z darmową domeną | Serwery VPS od 20 złotych | Serwery Reseller od 30 złotych |

| Domeny PL: rejestracja 15.99 PLN, odnowienie tylko 59.04 PLN |

#26 Pawel_15

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 1442 postów
  • Imię:Paweł

Napisany 12 sierpień 2011 - 20:56

Problem tkwi w tym że w naszym - tfu! - kraju, na zwykłego sprzątacza co ma umieć się podpisać i zamiatać mopem wymagane jest wykształcenie wyższe. A dlaczego ? Ano dla tego że to nie jest woźny ani sprzątacz bo to według jakiś pajaców z unii jest obraźliwe tylko SPECJALISTA DO SPRAW CZYSTOŚCI :D

Zmierzam do tego że wszędzie potrzebne jest doświadczenie, tyle że człowiek gdzieś je MUSI zdobyć. Bez znajomości w szwagro-spółce nie ma szans. Coś większego to potrzebna blondynka, młoda, 19 lat, dwa fakultety, 3 języki obce i minimum 3 lata doświadczenia. No sorry ale z takim podejściem to się w tym kraju nigdy nic na lepsze nie zmieni.

A studia i te inne pierdoły to moim zdaniem w większości szkoda czasu. Wszyscy moi znajomi porobili po dwa czy trzy kierunki, magisterki i licencjaty i albo siedzą w pośredniaku albo zapieprzają za 1600 brutto. Z tą różnicą że oni mają te 1600 a ja chwilowo nie mam nic no ale... :)

#27 Pantheon

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 141 postów

Napisany 13 sierpień 2011 - 08:21

Emeryci - to oni mają doświadczenie lecz brak zapału :)))

Dodatkowo, mnie by pasowała praca jako przedstawiciel handlowy np. w 3SF :D - "ciągnie" mnie ten temat ;)

Jak narazie muszę się pocieszyć specj. zaopatrzenia i logistyki ;<

Ten post był edytowany przez Pantheon dnia: 13 sierpień 2011 - 08:21

POLECAM: Unixstorm.org / Shooters.pl ! Aktualnie korzystam z usług: ViHost.PL

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników