Kolopik, o 17 lipiec 2011 - 01:29, powiedział:
Jak mogłeś napisać prawdę skoro nie widziałeś tej instalacji ? Minusa dostałeśza ton wypowiedzi który jest bezczelny.
To co piszesz to są insynuacje, bo jak Ci napiszę że nie jest to wina bezpiecznika to zaraz napiszesz że były zbyt cienkie kable i tak w kółko, bo przecież robiłeś tę instalację i wiesz lepiej. W sumie nawet jakbym napisał że wsadziłem tam dwa gwoździe to by wyszło na to samo, nie działało i tyle.
Napiszę po raz kolejny awaria instalacji nie była spowodowana zbyt cienkimi kablami czy zbyt słabym bezpiecznikiem czy innymi cudami które nam przedstawia kolopik,
bo on oczywiście uszył już całą teorię nawet cofania się prądu etc.
Ja piszę że jest luz i nie jest za mało, a ty że jak za duży luz to źle jak nikt nie podaje wartości - paplanina bez sensu.
Kończąc temat s-netu bo to na dziś dzień nie moje dc i wiele to nie zmieni, że będę się za nich tłumaczyć,
napiszę że rozmawiałem z 3 elektrykami którzy to widzieli, poinformowano mnie że taki przypadek jak ich spotkał może się zdarzyć raz na ileś tysięcy razy, każdy z tych 3 elektryków twierdził, że technicznie nie ma się do czego przyczepić,
naprawione, powymieniane i na 100% pojawi się agregat na stałe jak go nie kupi szara zrobi to ionic.
Moim zdaniem to było najsłabsze ogniwo, że agregat jest na zamówienie a czas do jego podłączenia w przypadku z instalacją z automatyką to chwilka - ale nigdzie nie jest napisane, że s-net posiada generator wiec ...
Ten post był edytowany przez www.ionic.pl dnia: 17 lipiec 2011 - 06:46