Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Vihost.pl nie działa

24 odpowiedzi na ten temat

Vihost.pl nie działa

#21 Kamikadze

Weteran WHT

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1577 postów
  • Imię:Emil
  • Nazwisko:M

Napisany 23 październik 2011 - 19:31

Zobacz postbigmen, o 23 październik 2011 - 19:08, powiedział:

Uwierz mi że już kilka ładnych lat przeglądam to forum i zdążyłem zauważyć, że w przypadku wielu firm można liczyć na szybszą reakcję po napisaniu posta tutaj, niż po kontakcie z bok.

Tak, może nie wierzysz, ale wpadłem na to żeby zadzwonić także pod drugi numer ;).

PS. Po ok. 2 h od awarii telefon został odebrany. Czekam na interwencję.

Tak samo ja przeglądam forum i też widziałem klientów co dzwonią raz pod jeden i płacz :)

Darmowy Monitoring serwerów!

SerwerStatus.pl - monitorowanych ponad 70 serwerów z 3 Polskich lokalizacji.

#22 crazyluki

crazyluki

• Moderatorzy
  • 1700 postów
  • Firma:Ogicom Sp. z o.o.
  • Imię:Łukasz

Napisany 24 październik 2011 - 07:33

bigmen: następnym razem jak zgłaszasz awarie - koniecznie wklej traceroute oraz ping do Twoim zdaniem popsutego adresu. Następnym razem będzie ostrzeżenie;-)

#23 www.ionic.pl

Twój partner w e-biznesie ...

• Firma Bronze
  • 1757 postów
  • Firma:IONIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Napisany 24 październik 2011 - 08:10

Zobacz postcrazyluki, o 24 październik 2011 - 07:33, powiedział:

bigmen: następnym razem jak zgłaszasz awarie - koniecznie wklej traceroute oraz ping do Twoim zdaniem popsutego adresu. Następnym razem będzie ostrzeżenie;-)

wczoraj hetzner miał problemy z zasilaniem w związku z czym część maszyn była off i trochę sieci
Serwery w Polsce, stabilne i tanie.
Kod promocyjny "wht" uprawnia do 25% rabatu na serwer www, vps lub serwer dedykowany.

#24 mSurf.eu

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 1173 postów
  • Imię:Mateusz
  • Nazwisko:Kapica

Napisany 28 grudzień 2011 - 21:30

Paru użytkowników, jak i ja sam, odczuwamy lekkie (łagodnie mówiąc) mulenie stron w php. Statyczne odrazu się wczytują. I muli trochę FTP.

Ten post był edytowany przez mSurf.eu dnia: 28 grudzień 2011 - 21:38

#25 Lan Hikari

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 772 postów
  • Imię:Bartłomiej

Napisany 14 luty 2012 - 13:07

Mój VPS w ViHost w Hetznerze nie odpowiada na ping, panel do zarządzania vps'em również leży. Hetzner.de także nie odpowiada.

Edit: Widocznie pech chciał, że akurat na to trafiłem w momencie pracowania na vps'ie. 13:11 wszystko wróciło ;)

Ten post był edytowany przez Lan Hikari dnia: 14 luty 2012 - 13:11

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników