w odpowiedzi na wszystkie posty:
Tak.. nie mam o tym zielonego pojęcia dlatego chyba tu troche posiedze na forum. Pytam się żeby własnie zdobyć odpowiednią wiedze na tematy związane z hostingiem. No i co najwazniejsze nie najeżdżajcie tak na mnie bo ja najpierw musze posiąść jakąś wiedze na ten temat... wiem ze jest sporo takich "firm" co w ogóle nie mają pojecia o tym co robią. Kto w ogóle móiwł że ja to za tydzień czy za miesiac założe? Ja się pytam o to pod kątem teoretycznym. Nie bede się brał za coś o czym nic nie wiem. Nie mam zamiaru się ośmieszać swoimi działaniami.
dzięki za odpowiedzi... jak na coś wpadne to bede pytał jeszcze... i drążył, i drążył, i drążył, i drążył, i drążył...
pozdrawiam
Wysłany Czw Sty 05, 2006 2:06 pm:
Czy jeśli kupiłbym sobie konto reseller i założył na jego bazie niewielki hosting
wybacz ale wg. mnie (i mysle ze paru innych osob na forum tez) nie warto otwierac hostingu opartego o resellera...
Mnie się wydaje że do nauki... do sprawdzenia jak to w ogóle wszystko wygląda warto... bo to jest niewielkimi kosztami. Każdy się na czymś uczył a że ja nie mam dobrego nauczyciela...
P.S.
nie najeżdżajcie tak na każdego 'nowego' który wspomni o tym że chce założyć hosting... po to chyba jest to forum aby pytać... i po to aby sie dowiadywac... a żebym nie zakładał hostingu bo zielony jestem to wiem
jeszcze raz pozdro:)