ZooMpl, o 18 sierpień 2011 - 22:36, powiedział:
Witam,
Czas na małe podsumowanie z mojej strony firmy UpHost, niestety nie jest ono za dobre.
Jakiś czas temu(kurka, z miesiąc?) wziąłem od Was konto Resellera na test, z którego zrezygnowałem po kilku godzinach, ponieważ jego szybkość pozostawiała zbyt wiele do życzenia, a także błędy wyglądu(które były zgłoszone, nie mam pojęcia czy naprawione, obecnie nie mam u nich usług), Mimo wszystko wielkim plusem był dla mnie wygląd phpmyadmina, który mulił, oraz wygląd DA, który cierpiał na brak obrazków(errory 404), rozjeżdżanie się oraz "niewidzialne napisy".
Dodatkową ciekawostką jest, że nie mogę się odczepić od Waszej listy mejlowej, kurka wodna, nie mam u Was kupionej usługi to co mnie obchodzą przykładowo prace techniczne? Lub wycofanie płatności PayPal.. Napisałem list z prośbą o usunięcie mnie z tej listy, ponieważ nie mam u Was nic wykupione i nie bardzo mnie to wszystko interesuję, mimo wszystko do tej pory dostaje różne informację, ostatnia była o tym by ktoś jeśli chce dobrowolnie napisał tutaj opinię na temat Waszych usług - no to macie, tyle od mojej osoby.
Pozdrawiam
Hmmm phpmyadmin mulił w lokalizacji niemieckiej, której nie ma.
W Polskiej nie ma z tym problemu.
Aby zostać usuniętym z powiadomień, należy usunąć konto w tym celu wystarczy napisać ticket.
I niech Pan nie oczernia usług skoro, aktualnie Pan z nich nie korzysta i nie wie co jak jest i wygląda.