Nie rozumiem tego ataku na mnie. Nie napisałem, że firma jest zła czy coś, moja ocena jest
neutralna!!!!!
Nie prosiłem o usunięcie konta, tylko napisałem, że w takim razie chciałbym zgłosić reklamację (czy coś takiego, niestety nie pamiętam, Panie Pawle proszę załączyć mój ticket dla sprostowania sprawy)
Dlaczego wy mi wmawiacie coś, czego nie powiedziałem/napisałem? Z mojej strony poleciał neutral, bo nie przetestowałem do końca ich usług
Crona nie był i brak info na stronie, tylko w panelu klienta (MINUS)
Szybka odpowiedź supportu i przyjęcie reklamacji bez żadnych jęków (PLUS)
Jak z resztą wiecie, współpracowałem kiedyś z Miłoszem, miałem nawet własną markę. Jestem szkolony na troszkę innej zasadzie, trzymałem się tego, co radził Miłosz i do dnia dzisiejszego trzymam się kilku jego rad tj.
1. Dane klienta są święte, nawet jeśli chce żebyś je usunął, nie rób tego (trzymaj backup) (klienta czasami sam nie wie, co ma na serwerze i co można usunąć)
2. W razie nieopłacenia abonamentu za hosting przez klienta także nie usuwaj plików (dlaczego? ponieważ ludzie często zapominają o datach, terminach itd. usuwać dopiero po np. 30dniach)
Dlatego też moja reakcja na to zdarzenie była taka, a nie inna.
Korekta:
JA NIE NAPISAŁEM PROŚBY O USUNIĘCIE PLIKÓW - powyżej w postach tak piszecie.
michero23, może była, ale na pewno nie przeze mnie
Panie Ireneuszu, dzień wcześniej także pisałem do Pana w sprawie crona na Pańskich serwerach, otrzymałem odpowiedź "Oczywiście, że tak". Następnego dnia rano, chciałem prosić o konto testowe, ale Pana akurat nie było na gg, a że potrzebowałem pilnie hostingu wziąłem pierwszy lepszy, który oferował automatyczne założenie konta, więc skusiłem się na ofertę w/w firmy. Okazało się, co się okazała, więc zaraz szukałem kolejnego konta. Napisałem do Castpola, otrzymałem konto testowe i wszystko mi śmigało jak należy. Niestety konto nie było dla mnie, tylko dla klienta, któremu się spieszyło.
Pozdrawiam,
Kacper
Ten post był edytowany przez Kolopik dnia: 01 luty 2012 - 22:58