Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

o PROŚBACH słów kilka...

23 odpowiedzi na ten temat

o PROŚBACH słów kilka...

#21 regdos

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1505 postów
  • Firma:regdos.com
  • Imię:Tomasz
  • Nazwisko:Regdos

Napisany 10 luty 2012 - 19:18

Panowie a jak traktować to: http://www.webhostin...post__p__297150

Niby nie dział prośby ale jest to prośba tylko w innym dziale i w/g mnie Marek powinien przedstawić ofertę a nie odsyłać do BOK.

#22 Marek607

Weteran WHT

• WHT+
  • 1051 postów
  • Firma:Biznes-Host.pl sp. z o.o.
  • Imię:Marek
  • Nazwisko:Drzewiecki

Napisany 10 luty 2012 - 20:59

Tomek, nie mamy w ofercie atomów ale szef kupił kilka niedawno dla sprawdzenia , dlatego odesłałem na BOK, by ustalic co i jak.
Ale ok, następnym razem podam pełną specyfikacje. Chcial na szybko więc odeslałem do źródła.

Tak czepiając sie to Kamil i Rafał tez powinni przedstawić oferte i dane firmy ,a tego nie zrobili Dodany obrazek

Sugerowałbym najpierw zrobienie tematu i informacji co ma być w ofercie, a dopiero wymagać.
Obecnie i tak ludzie pisza w roznych działach, nie tylko w dziale "prośby" , więc ograniczanie do konkretnego dzialu nie ma sensu.

Ten post był edytowany przez Marek607 dnia: 10 luty 2012 - 21:05

Marek Drzewiecki - marek@biznes-host.pl - tel. 503 414 990 (24h) - Biznes-Host.pl

#23 webh.pl

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 1094 postów
  • Firma:FHU WEBTE
  • Imię:Kamil

Napisany 10 luty 2012 - 23:32

Tak czepiając sie to Kamil i Rafał tez powinni przedstawić oferte i dane firmy ,a tego nie zrobili Dodany obrazek

Zostałem wywołany (chyba :-) ). Z tego co zrozumiałem po tym wątku nie muszę wklejać danych firmy w swoich postach ze względu na fakt posiadania konta firmowego.

Pozdrawiam (:

#24 Miłosz

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • 2478 postów
  • Firma:Sys-Com
  • Imię:Miłosz
  • Nazwisko:Oller

Napisany 25 luty 2012 - 13:36

Oferty składamy z kont o profilu FIRMOWYM. Prosiłem kilku użytkowników o zmianę profilu, jednak żadnej odpowiedzi. Oferty umieszczanie z profili prywatnych będą usuwane.
Miłosz GG: 3312894 JID: ollerm@jabber.org
Konfiguracja i administracja serwerami dedykowanymi/RPS/VPS - Faktura VAT
Idealny hosting | Domeny | Hosting dla Firm

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników