Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

IDC - Informatyka dla Ciebie

6 odpowiedzi na ten temat

IDC - Informatyka dla Ciebie

#1 cyberjunkie

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisany 12 kwiecień 2011 - 17:58

Zapraszam na swoją stronę www.idc.edu.pl

I będzie mi miło jeśli polubicie na FB: http://www.facebook....194021670639443

#2 doler

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisany 08 maj 2011 - 12:49

zmieniajacy sie ciagle baner z "infromatyka jest dla wszystkich" i "idc informatyka dla Ciebie" jest co najmniej dziwny i wkurzający. Ująłbym, że zbyt nachalny. Reszta przyzwoita. Teraz pracuj na treścią bo to ważniejsze od wyglądu:p.

#3 Łukasz Kopaczewski

Weteran WHT

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 547 postów

Napisany 08 maj 2011 - 12:53

Strasznie kijowa ta strona. Duże czcionki, duże elementy. Nic mi się na niej nie podoba, żaden element.
Nawet na dole napis facebook spieprzyliście.

Pozdrawiam
Polecam Castpol.pl <- Konta www oraz resztę usług tej firmy ;)

#4 wood

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 850 postów

Napisany 08 maj 2011 - 13:07

Zobacz postKopaczka, o 08 maj 2011 - 12:53, powiedział:

Strasznie kijowa ta strona. Duże czcionki, duże elementy. Nic mi się na niej nie podoba, żaden element.
A ja myślę, że jeżeli chodzi o sam webdesign, to wcale nie jest tak źle. Jak na start spokojnie wystarczy. Prawda jest taka, że wiele firm hostingowych ma gorsze strony i nikt nie krzyczy.
Nie mniej jednak, ważniejszy jest poziom merytoryczny. Pomimo, że to dopiero początek, to uważam, że jest zbyt mało artykułów. Wybraliście temat rzeka, więc jest co robić. Nawet jeżeli startujemy z jakimś projektem, to dobrze mieć jakąś bazę, żeby móc się czymś zaprezentować.
hosting: U n i x s t o r m (reflink)

#5 www.mzone-net.eu

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 3654 postów
  • Firma:MZone Group
  • Imię:Ireneusz

Napisany 08 maj 2011 - 13:09

Zobacz postKopaczka, o 08 maj 2011 - 12:53, powiedział:

Pozdrawiam

Przypomnij sobie jak wyglądała pierwsza odsłona WP, moim zdanie ta strona nie jest aż taka zła. Zresztą nie ma czegoś takiego co się wszystkim podoba.

| www.mzone-net.eu | Serwery wirtualne z darmową domeną | Serwery VPS od 20 złotych | Serwery Reseller od 30 złotych |

| Domeny PL: rejestracja 15.99 PLN, odnowienie tylko 59.04 PLN |

#6 Sponsi

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 3128 postów
  • Firma:GSA
  • Imię:Miłosz

Napisany 08 maj 2011 - 14:20

Czcionki są strasznie dziwnie skopane, heh
A strona to jakaś gotowa templatka IMO, co wcale nie umniejsza jej fajności. Ale te czcionki...

#7 wood

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 850 postów

Napisany 08 maj 2011 - 14:25

Zobacz postSponsi, o 08 maj 2011 - 14:20, powiedział:

Czcionki są strasznie dziwnie skopane, heh
A strona to jakaś gotowa templatka IMO, co wcale nie umniejsza jej fajności. Ale te czcionki...
Wydaje mi się, że w zamyśle twórcy, takie a nie inne czcionki miały kompensować małą ilość grafiki. Ostatnio trochę widać trendy, w których webdesign mocno bazuje na czcionkach. Wielokrotnie, spotkałem się ze stronami, gdzie typografia świetnie zapełniła miejsca, w których powinna pojawić się grafika.
Jeżeli już się czepiacie, to moglibyście czepić się raczej stopki. Warto ją wykorzystać, odchodzi się już od konwencjonalnej stopki, gdzie było tylko "wszelkie prawa zastrzeżone". Przy zastosowaniu takich czcionek jak powyżej, warto coś zrobić na dole. Jakoś brakuje mi zagospodarowania tej przestrzeni.

Ten post był edytowany przez wood dnia: 08 maj 2011 - 14:29

hosting: U n i x s t o r m (reflink)

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników