Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

- - - - -

[Opinie] Grand-Host.pl

18 odpowiedzi na ten temat

[Opinie] Grand-Host.pl

#1 Mazzir

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 5 postów
  • Imię:Kamil
  • Nazwisko:Dyks

Napisany 20 marzec 2011 - 20:42

Chciałbym polecić tą firmę Dodany obrazek A tak po prostu, ponieważ nie można tego nie zrobić. Uważam, że jest zadowalająca. Ba! Nawet świetna i byłbym totalnym chamem gdybym o niej nie napisał!
Ceny są według mnie uregulowane tak, aby każdy znalazł coś dobrego dla siebie. W porównaniu z innymi ofertami, z których korzystałem. Dodam również, że Pan Andrzej jest bardzo miły i nie gryzie Dodany obrazek Bardzo profesjonalna obsługa klienta i dobra pomoc techniczna.
Pozdrawiam, Kamil.

Moduł dodawania opinii o firmie: http://www.webhostin...-grand-host-pl/
Profil firmy: http://www.webhostin...-grand-host-pl/
Dyskusje o ofercie i firmie: http://www.webhostin...e-grand-hostpl/

#2 Sn4Q

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisany 20 marzec 2011 - 21:20

Skłamałbym mówiąc, że znam lepszą firmę, która oferuje serwery itp. w tak niskich cenach przy czym wkładają w to 110%. Praktycznie wszystko tu jest ok. Super kontakt - Właściciel Andrzej niezwykle miły i wyrozumiały człowiek, który zawsze służy pomocą. Mam serwer u nich jakiś czas i do tej pory nie było żadnych awarii - wszystko chodzi niezwykle szybko. Polecam serdecznie firmę Grand-Host ! Dawid.

#3 Pullczi

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 0 postów
  • Imię:Adam

Napisany 20 marzec 2011 - 21:53

Z ręką na sercu mogę każdemu polecić firmę Grand-Host pana Andrzeja Wywrockiego. Mimo, że jest to stosunkowo młoda firma oferuje usługi na bardzo wysokim poziomie w przystępnej cenie. Każdy znajdzie coś dla siebie niewymagający jak i bardzo wymagający. Sam korzystam z usług tej firmy i przyznam, że jestem bardzo zadowolony. GrandBB jest przemiłym człowiekiem, da się z nim pogadać jak i dogadać. Nie pozostało mi nic innego tylko namawiać znajomych na Grand-Host. Pozdrawiam Wszystkich.

#4 GrandBB

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 549 postów
  • Firma:Grand-Host.pl
  • Imię:Andrzej
  • Nazwisko:Wywrocki

Napisany 20 marzec 2011 - 22:03

Mam wymieniać nazwiskami kto pisał te opinie? Podesłałem mailing dzisiaj do klientów i poprosiłem o opinie to chyba normalne

Mazzir - strona: indies.pl
Pullczi - strona: pullczi.eu
Sn4Q - strona: variat-team.pl

Jeszcze jakieś zastrzeżenia że szerzę spam? No rozumiem dziwnie to wygląda ale raczej nie są to wypowiedzi z mojego IP ani z żadnych proxowych świństw więc proszę oskarżenia zachować dla siebie a w przypadku pytań jest PW albo gg a nie upublicznianie na Forum swoim uciśnień.

Ten post był edytowany przez Grand-Host.pl dnia: 20 marzec 2011 - 22:06

Hosting, Domeny, Reseller, Strony WWW, Serwis PC. Grand-Host.pl - Zapraszamy!
Wystawiamy Rachunki - wszystkie ceny BRUTTO | Kontakt: info@grand-host.pl

#5 Miłosz

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • 2478 postów
  • Firma:Sys-Com
  • Imię:Miłosz
  • Nazwisko:Oller

Napisany 20 marzec 2011 - 22:17

W tym wątku opiniujemy hosting grand-host.pl
Miłosz GG: 3312894 JID: ollerm@jabber.org
Konfiguracja i administracja serwerami dedykowanymi/RPS/VPS - Faktura VAT
Idealny hosting | Domeny | Hosting dla Firm

#6 GrandBB

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 549 postów

Napisany 20 marzec 2011 - 22:22

Dzięki Miłosz za przeniesienie. Jednak mailing do klientów to istny spam i widać oburzenie na Forum przez to jak wystawiają opinię jedna po drugiej.

#7 Mazzir

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 5 postów
  • Nazwisko:Dyks

Napisany 20 marzec 2011 - 22:58

Ja po prostu dodałem opinię, ponieważ dostałem maila o programie partnerskim i prośbie o opinie. A nie mógłbym nie wystawic jej, skoro Pan Andrzej zawsze mi pomaga jeśli mam jakiś problem ze stroną, serwerem itp. A akurat czytałem skrzynkę i to nie moja wina, że inni też postanowili wystawic opinię.
A jeśli ktoś wątpi w moje realne istnienie (multikonto), to jak wspomniał Pan Andrzej - zapraszam na moją stronę indies.pl. Tak przy okazji wspomnę, że poszukujemy aktywnych użytkowników i specjalistów w dziedzinie gamedevelopingu :)
Pozdrawiam, Kamil

#8 Gość_Astron_*

• Goście

Napisany 28 marzec 2011 - 10:55

Mi w tej chwili strona nie działa, wyświetla się: http://grand-host.pl...aultwebpage.cgi

Co do opinii to reverse ip pullczi.eu wskazuje na s63.linuxpl.com więc nie wiem jakim cudem stoi to w grand-hoście :)

#9 potty

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 179 postów
  • Imię:Maciej

Napisany 28 marzec 2011 - 16:26

Szkoda, ze nigdzie nie pisza jakie maja maszyny...

#10 GrandBB

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 549 postów

Napisany 28 marzec 2011 - 17:27

Streszczę się. Nie zamierzam bezpodstawnie oszukiwać klientów, ponieważ jestem szczerym człowiekiem.

Działalność jednoosbowa, dofinansowanie ze środków Unii Europejskiej, z projektu

Tutaj jest serwer: http://www.kimsufi.pl/ks/ wariant trzeci czyli: i7-2T, parametry jak widać na stronie. Serwer jest opłacany co miesiąc, z dofinansowania UE zostało jeszcze środków do: 4 Listopada 2012. Teraz zarabiam na to aby dokupić dodatkowy serwer pod koniec Sierpnia 2011 jednak nie jest to oficjalna informacja z mojej strony. A piszę Nasza Firma bo sądzę że troszkę lepiej to brzmi.

Niedługo na stronie pojawi się pełna specyfikacja serwera, oraz katalog ze stronami które zostały umieszczone na "Naszych" serwerach.

Pozdrawiam serdecznie,
Andrzej Wywrocki

#11 GrandBB

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 549 postów

Napisany 01 kwiecień 2011 - 13:27

Serwer jest zrehabilitowany, a klienci otrzymali rekompensatę.

#12 Shk

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 505 postów
  • Imię:Patryk

Napisany 27 sierpień 2011 - 12:39

Tajemniczy "Globek" firmy Grand-Host.pl nadal nie działa. Mało profesjonalnie wygląda reklamowanie niedziałającego produktu
na stronie głównej firmy. I do tego jeszcze te "Index of/"...

Odnośnik "Forum" nadal do niczego nie prowadzi.
Hosting : UnixStorm.org, KrDC.pl, Webh.pl
Domeny : MasterNET.pl, Dropped.pl

#13 GrandBB

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 549 postów

Napisany 27 sierpień 2011 - 12:43

Tajemniczy Globek zostanie usunięty permanentnie - jest zbędny.
W przygotowaniu jest nowa odsłona witryna, przygotowana pod Grid 960 px, walidację W3C, wraz z wdrożeniem nowych usług i produktów. Myślimy również nad przeniesieniem się na Polskie serwery - bliżej nieokreślony termin.

#14 nrm

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • 1765 postów
  • Firma:{netBOMB}
  • Imię:Mirek

Napisany 27 sierpień 2011 - 13:54

Zobacz postGrandBB, o 27 sierpień 2011 - 12:43, powiedział:

W przygotowaniu jest nowa odsłona witryna, przygotowana pod Grid 960 px, walidację W3C
Proponuje przygotować pod... użytkowników zamiast brandzlować się buzzwordami ;)

#15 GrandBB

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 549 postów

Napisany 28 sierpień 2011 - 21:51

Zobacz postnrm, o 27 sierpień 2011 - 13:54, powiedział:

Proponuje przygotować pod... użytkowników zamiast brandzlować się buzzwordami ;)

Nie "brandzluję się" buzz słowami, jedynie informuję o tym co się nie przyjęło i zostanie usunięte.
Globek - usuwamy całkowicie (nie przyjął się, więc po co coś trzymać, co nie spotyka się za jakimkolwiek zainteresowanie ze strony odwiedzających Naszą stronę główną).
Witryna rodem z z przeróbki phpFusion - usuwamy, zastępujemy witryną na 960px, przygotowaną dla Klientów, oraz w oparciu o informacje zamieszczone w temacie ze zmianami Grand-Host.pl na TYM Forum.

Po co robić coś co nie będzie przydatne. Opinie oraz wszelkie sugestie zostały przeanalizowane przeze mnie i stwierdziłem, że macie rację, dlatego wymieniam to co nawet co niektórym nie przechodzi przez oczy i stawiam na to, że teraz będzie inaczej.

Po drugie trzeba też permanentnie zamknąć sprawę "fejkowych" kontrahentów i gównianych serwerów Kimsufi, które mają dużo Ramu i nic poza tym. Mieć dużo a mieć jakość to dwie różne rzeczy.

Z góry dziękuję: MZone Group - właściciel, Miłoszowi, d.v, Damianowi Miodkowi i balticdatacenter.pl - właściciel za wsparcie oraz cenne uwagi przesłane na PW.

//Człowiek uczy się przez całe życie - na własnych błędach.

#16 czaczawik

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 42 postów
  • Imię:Adam

Napisany 07 wrzesień 2011 - 19:44

Witam,

z Panem Andrzejem (G-H) współpracuję od 3 miesięcy. Już od dawna szukałem sprawnego i szybkiego hostingu dla stron moich oraz moich klientów. Prowadziłem negocjacje z kilkoma dostawcami, jednakże to właśnie z Panem Andrzejem udało mi się dojść do takiego porozumienia, że obaj na tym zyskujemy. Sam hosting działa bardzo stabilnie a każda planowana przerwa jest poprzedzana stosowną wiadomością na email. Obsługa klienta jest bezbłędna i godna naśladowania.

Oby tak dalej Panie Andrzeju !

pozdrawiam

A.Czaczkowski

#17 Devil

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 506 postów
  • Firma:Rackspace.com

Napisany 07 wrzesień 2011 - 21:52

GrandBB po co dajesz każdemu który tutaj się wypowiedział pozytywnie punkty reputacji ?

#18 Saucedo

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 1 postów
  • Imię:Tomasz
  • Nazwisko:Mieczyński

Napisany 17 październik 2011 - 20:00

Witam, to mój pierwszy post na Forum, ale zamierzam się udzielać dalej, jednak o Firmie grand-host muszę coś napisać.
Proszę o nienaskakiwanie na mnie, ale korzystam z proxy bo innego połączenia nie mogę uzyskać - internet radiowy od plastcomu, Reda obok Gdyni.

Z firmą Pana Andrzeja Wywrockiego współpracuję od samego początku, praktycznie od dnia rozpoczęcia działalności.
Nie obchodzą mnie kłótnie, które były przez * Firma nie uzyskała akceptacji WHT * i inne duperele po prostu oceniam jakość Firmy a że WHT jest taką jedyną społecznością gdzie lądują opinie nawet o kolosach w branży hostingowej to postanowiłem dodać swoje 3 grosze.

Plus
- jakość - cena - jak dla mnie bardzo konkretne, miałem już okazję wglądu do nowej oferty, którą uważam za bardzo interesującą, będzie z nową witryną
- więcej o jakości - pecety w Kimsufi bez Raida, głupi pomysł, jednak dość szybko zostały zmienione na profesjonalne serwery w moim ulubionym DC, które nie raz miałem okazję oglądać z zewnątrz podróżując na uczelnię, plus dla Pana Andrzeja za wybór.
- promocje - trochę ich jest za mało jednak, moje konto było ofertą indywidualną
- podejście do Klienta - pierwszy raz skontaktowałem się z Nimi przez email bo widziałem że WHMCS wtedy stał w rozsypce jednak jak zwykle tekty: Witam Pana, w czym mogę pomóc?" Uważam to za stereotyp więc takie podejście nie było mi potrzebne, dogadałem się z właścicielem gh, przez telefon a później gadu, no i okazało się że jest jeszcze dodatkowa forma kontaktu czyli Skype, także ode mnie kolejny plus. Lubię sobie pogadać z właścicielem gh, bo lubie konkretnych ludzi.
- helpdesk - praktycznie to samo co wyżej, na nowe zgłoszenie czas oczekiwania to zaledwie 20 minut, więc mam czas na sikundkę, kawkę i już mam ripostę.
- coś jeszcze? - no nie wiem ogólnie z plusów tyle.

Minusy
- witryna jest z du... nie wiem z skąd. Ale widziałem już zapowiedzi nowej witrynki, więc nowa przynajmniej trzyma się rozdziałki lapka, no i jest przejrzysta, nie trawię czcionki Century Gothic, jeszcze tak zlewającej się z contentem. Pierwsza czarna witryna było w miarę jednak, nie mam zaufania do sklepów czy firm sprzedających swoje usługi w ciemnych barwach, nowa ma coś tam ciemnego, czarnego ale jest wygodniejsza i ewidentnie da się w niej połapać.
- brak opcji skarbonki

Reasumując
Polecam Grand-host.pl i usługi, chociaż nie wiem czy jednopostopowiec w tym przypadku będzie miał znaczenie.

Tomasz Mieczyński

#19 Tomasz Fiedoruk

BOSS

• Administrator
  • 4319 postów
  • Firma:WHT

Napisany 19 grudzień 2011 - 15:43

Moduł dodawania opinii o firmie: http://www.webhostin...-grand-host-pl/
Profil firmy: http://www.webhostin...-grand-host-pl/
Dyskusje o ofercie i firmie: http://www.webhostin...e-grand-hostpl/
Masz stronę? Zarabiaj na sprzedaży linków. Gwarantowane stawki od pierwszego dnia SeoPilot

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników