Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

reseller Sms

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
17 odpowiedzi na ten temat

reseller Sms

#1 waito

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisany 20 marzec 2011 - 03:03

czesc mam do was ytanie znacie jakies oferty gdzie moge zakupic konto reseller za sms jesl itak podajcie mi adresy fiorm hostujacych takie uslugi . pozdrawiam

Użytkownik zgadza się na otrzymywanie propozycji od użytkowników oraz ofert od firm (oferty wysyłane nie z kont firmowych będą usuwane).

#2 mFilmy.com

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 212 postów
  • Imię:Kamil

Napisany 20 marzec 2011 - 03:36

za sms i za sms... Nie lepiej przejść się z kolegą do tej poczty?

#3 wesolak

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 222 postów

Napisany 22 marzec 2011 - 11:45

Nie, bo tak to wyśle od mamy z komórki;p

#4 Miłosz

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2478 postów
  • Firma:Sys-Com
  • Imię:Miłosz
  • Nazwisko:Oller

Napisany 22 marzec 2011 - 12:00

To sporo tych smsów będziesz musiał nasłać, aby dostać resellera o jakichś normalnych parametrach. Taniej wyjdzie przelewem
Miłosz GG: 3312894 JID: ollerm@jabber.org
Konfiguracja i administracja serwerami dedykowanymi/RPS/VPS - Faktura VAT
Idealny hosting | Domeny | Hosting dla Firm

#5 Marek607

Weteran WHT

• WHT+
  • 1050 postów
  • Firma:Biznes-Host.pl sp. z o.o.
  • Imię:Marek
  • Nazwisko:Drzewiecki

Napisany 22 marzec 2011 - 13:25

@Miłosz, ale nieraz ktoś chce resellera nie tylko dla sprzedaży dla innych - np dla rozdzielenia kliku stron w html-u.
Dla takich zastosować jakiś reseller 1 gb pojemności i 5 transferu/mc mógłby być za sms-a .
Marek Drzewiecki - marek@biznes-host.pl - tel. 503 414 990 (24h) - Biznes-Host.pl

#6 Kamikadze

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 1577 postów
  • Imię:Emil
  • Nazwisko:M

Napisany 22 marzec 2011 - 19:18

Nie no bez przesady... ;)

Jak by taka osoba mogła przejść się z rodzicem choćby nawet do PKO BP i założyć konto graffiti lub po prostu w mbanku i czekać na kuriera to by nie mieli problemów...

Ja korzystałem z rok może półtora z takiego konto i zawsze mogłem sobie szybko opłacić to co chciałem :)

Darmowy Monitoring serwerów!

SerwerStatus.pl - monitorowanych ponad 70 serwerów z 3 Polskich lokalizacji.

#7 Marek607

Weteran WHT

• WHT+
  • 1050 postów

Napisany 22 marzec 2011 - 19:51

Też nie przepadam za pcją hosting za sms-a bo wiadomo z czym sie to kojarzy........

Ale skoro byly/są do kupienia vps-y to dlaczego resellery nie?

Kiedys freecast.pl srzedawało resellera "Start" za sms-a za 10,98 , a teraz za 17 przelewem mają.
Marek Drzewiecki - marek@biznes-host.pl - tel. 503 414 990 (24h) - Biznes-Host.pl

#8 potty

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 179 postów
  • Imię:Maciej

Napisany 22 marzec 2011 - 20:11

Wystarczy zrobic skarbonke na stronie i niewazne czy kasa wyslana przelewem, paypalem czy sms. Tak jest w hostingach gier. Niestety w hostingach WWW czesto sie tego nie spotyka. Niestety...

#9 mSurf.eu

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 1173 postów
  • Imię:Mateusz
  • Nazwisko:Kapica

Napisany 22 marzec 2011 - 20:59

A do czego bys potrzebowal tego resellera?

Mam vpsa w Vihost.pl, i jezeli potrzebujesz jakiegos malego (np. 5 Gb pojemnosc, 50-100 Gb transferu) resellera moge wzamian za np. linka pozycjonujacego na twojej stronie ;)

#10 Kamikadze

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 1577 postów
  • Imię:Emil
  • Nazwisko:M

Napisany 22 marzec 2011 - 21:11

Zobacz postpotty, o 22 marzec 2011 - 20:11, powiedział:

Wystarczy zrobic skarbonke na stronie i niewazne czy kasa wyslana przelewem, paypalem czy sms. Tak jest w hostingach gier. Niestety w hostingach WWW czesto sie tego nie spotyka. Niestety...

Z tego co wiem to hitme.net.pl ma taką opcje. Tworzysz nową fakture jako doładowanie konta.

Tyle że tam nie ma kont resseler. Lecz możesz kupić VPSa z np. budgetvps i do tego panel directadmin i możesz sprzedawać nawet konta resseler ;)

Darmowy Monitoring serwerów!

SerwerStatus.pl - monitorowanych ponad 70 serwerów z 3 Polskich lokalizacji.

#11 Gość_Astron_*

• Goście

Napisany 22 marzec 2011 - 22:55

Sorry za OT, ale nie wszyscy rodzice chcą zakładać konta, nawet darmowe... Większość się boi. ;) więc się nie dziwcie, że za SMS kombinują.

#12 surma

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 23 postów
  • Imię:Michał

Napisany 22 marzec 2011 - 23:27

Oj, że opłacać SMS-em, to nie musi się kojarzyć z dzieciakami...

Ja przez długi czas opłacałem (opłacam) VPS-a w hitme za pomocą SMS-a, gdyż posiadam telefon w mixie, a na koncie uzbierała mi się dość spora sumka

#13 kafi

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 2540 postów

Napisany 22 marzec 2011 - 23:33

Zobacz postpotty, o 22 marzec 2011 - 20:11, powiedział:

Zrobienie takiej skarbonki podchodzi już pod zbiórkę publiczną... Powodzenia ;)

Zobacz postAstron, o 22 marzec 2011 - 22:55, powiedział:

Sorry za OT, ale nie wszyscy rodzice chcą zakładać konta, nawet darmowe... Większość się boi. :) więc się nie dziwcie, że za SMS kombinują.
Czy do wpłaty na konto jest potrzebne konto? Przecież wpłatę gotówkową można zrobić na poczcie, można ewentualnie w obsługującym banku.

A co do "pozostających" środków - zawsze mnie zastanawiało, po co pchać się w takie umowy, których się raczej nie wykorzysta. Nie lepiej mniejszy plan taryfowy albo prepaid? No i druga sprawa - to zazwyczaj słyszę od znajomych, że "nie mają kasy na koncie", a rzadko, że mają jej nadmiar...

#14 Gość_N3T5kY_*

• Goście

Napisany 22 marzec 2011 - 23:42

W unixstorm jest skarbonka, doładowujesz i kupujesz.

Ten post był edytowany przez N3T5kY dnia: 22 marzec 2011 - 23:42

#15 Marek607

Weteran WHT

• WHT+
  • 1050 postów

Napisany 23 marzec 2011 - 20:47

A co do "pozostających" środków - zawsze mnie zastanawiało, po co pchać się w takie umowy, których się raczej nie wykorzysta. Nie lepiej mniejszy plan taryfowy albo prepaid? No i druga sprawa - to zazwyczaj słyszę od znajomych, że "nie mają kasy na koncie", a rzadko, że mają jej nadmiar...

Akurat ja wziąłem mixa tylko dla telefonu ( który po 3 miesiącach padł i do tej pory nie wstał) no i obecnie mam ~270 zł.
Jak byłem kawalerem to raczej nie miałem poblemów ze zbyt duzym stanem konta ale teraz to nie ma zbytnio gdzie dzwonić.

W unixstorm jest skarbonka, doładowujesz i kupujesz.

Zbyt duży pakiet by opłacać go sms-em. Gdyby mieli coś mniejszego to dlaczego nie....

#16 Aimer

Weteran WHT

• [Użytkownicy]
  • 658 postów

Napisany 24 marzec 2011 - 07:31

Zobacz postKamikadze, o 22 marzec 2011 - 21:11, powiedział:

Z tego co wiem to hitme.net.pl ma taką opcje. Tworzysz nową fakture jako doładowanie konta.

Tyle że tam nie ma kont resseler. Lecz możesz kupić VPSa z np. budgetvps i do tego panel directadmin i możesz sprzedawać nawet konta resseler :)

Resellery w Hitme pojawią się za pewien czas, na razie wystarczy email do Hitme z potrzebnymi parametrami pod reseller to wystawią rachunek, a po jego opłaceniu aktywują reseller.

Ten post był edytowany przez Aimer dnia: 24 marzec 2011 - 07:41

Biznes-Host.pl - Servery VPS, Hosting www, http://logout.pl/polecam/aimer
HitMe.net.pl - Hosting www, serwery VPS, Cloud

#17 Damianeq

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisany 29 lipiec 2011 - 08:18

Zobacz postAimer, o 24 marzec 2011 - 07:31, powiedział:

Resellery w Hitme pojawią się za pewien czas, na razie wystarczy email do Hitme z potrzebnymi parametrami pod reseller to wystawią rachunek, a po jego opłaceniu aktywują reseller.

Tak, tylko że ja nie chce płacić w ciemno bo już kilka razy zapłaciłem, a później się zawiodłem...

#18 Sponsi

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 3128 postów
  • Firma:GSA
  • Imię:Miłosz

Napisany 29 lipiec 2011 - 08:25

To kup w ludzki sposób, nie jakimiś tam smsami : )

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników