Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

reseller prośba o porade

26 odpowiedzi na ten temat

reseller prośba o porade

#21 Miłosz

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2478 postów
  • Firma:Sys-Com
  • Imię:Miłosz
  • Nazwisko:Oller

Napisany 25 marzec 2011 - 01:18

Ale przecież to Ty odpowiadasz za to co jest na Twoim koncie. Więc jak bez Twojej wiedzy ktoś może z niego spamować? :)
Miłosz GG: 3312894 JID: ollerm@jabber.org
Konfiguracja i administracja serwerami dedykowanymi/RPS/VPS - Faktura VAT
Idealny hosting | Domeny | Hosting dla Firm

#22 www.mzone-net.eu

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 3654 postów
  • Firma:MZone Group
  • Imię:Ireneusz

Napisany 25 marzec 2011 - 08:15

To Ty jestes adminem na swoim koncie, musisz wiedziec co sie dzieje i za ten serwer odpowiadasz.

Nikt bez Twojej zgody nie bedzie mial dostepu do serwera.

Firma nie skasuje ci konta co najwyzej zawiesi. Skasuje w momencie jakbys nie raczyl sie skontaktowac. Nie masz sie czego bac, nie taki admin straszny jak go maluja ... :)

| www.mzone-net.eu | Serwery wirtualne z darmową domeną | Serwery VPS od 20 złotych | Serwery Reseller od 30 złotych |

| Domeny PL: rejestracja 15.99 PLN, odnowienie tylko 59.04 PLN |

#23 maniks

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 208 postów
  • Imię:Mariusz
  • Nazwisko:Czajkowski

Napisany 25 marzec 2011 - 08:44

Zobacz postmayher, o 25 marzec 2011 - 00:52, powiedział:

Prosze mnie poprawić jeśli się mylę, ale jeżeli ktoś będzie spamowal przez moje konto bez mojej wiedzy co mi się już zdażyło to macie Państwo prawo skasować moje konto bez ostrzeżenia?

Dobre pytanie, jestem ciekaw jaka będzie odpowiedz :)

#24 Sponsi

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 3128 postów
  • Firma:GSA
  • Imię:Miłosz

Napisany 25 marzec 2011 - 08:51

Inaczej - jeśli to jest reseller i spamuje z subkonta, to firma dobrze by było, gdyby zablokowała tylko to subkonto, nie całego resellera : )

#25 maniks

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 208 postów
  • Imię:Mariusz
  • Nazwisko:Czajkowski

Napisany 25 marzec 2011 - 08:59

Zobacz postSponsi, o 25 marzec 2011 - 08:51, powiedział:

Inaczej - jeśli to jest reseller i spamuje z subkonta, to firma dobrze by było, gdyby zablokowała tylko to subkonto, nie całego resellera : )

Dla właściciela resellera zapewne taka opcja byłaby odpowiednia

#26 mayher

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisany 25 marzec 2011 - 09:40

Zobacz postmaniks, o 25 marzec 2011 - 08:59, powiedział:

Dla właściciela resellera zapewne taka opcja byłaby odpowiednia

Dokladnie, chodzi o reseller. cytowany zapis w regulaminie raczej mnie nie zachęca bo jest wyraźnie napisane że konta będą kasowane bez ostrzeżenia. Jak mi któryś z klientow zacznie spamowac i nie zorientuje sie na czas to wg. regulaminu mnie skasują. Jak dla mnie to krzak, firma zajmuje się grafika głównie a hosting jakby przy okazji, ceny niskie i jak na razie nie udało mi się dowiedzieć czy można dedykowany ip dokupić i jaka jest konfiguracja serwera.

#27 www.mzone-net.eu

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 3654 postów
  • Firma:MZone Group
  • Imię:Ireneusz

Napisany 25 marzec 2011 - 10:56

Nie slyszalem o firmie ktora usuwa odrazu konto bez powiadomienia, tym bardziej jesli jest to reseller.

Po za tym jest jeszcze backup, zawsze mozna przywrocic takie konto, oczywiscie o ile dana firma w ogole go wykonuje.

| www.mzone-net.eu | Serwery wirtualne z darmową domeną | Serwery VPS od 20 złotych | Serwery Reseller od 30 złotych |

| Domeny PL: rejestracja 15.99 PLN, odnowienie tylko 59.04 PLN |

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników