Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

cPanel w Polsce

23 odpowiedzi na ten temat

cPanel w Polsce

#21 fujara

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 434 postów

Napisany 20 grudzień 2005 - 15:38

Ok dzieki za opinie, mysle ze na pewno sie przydzadzą .

fujara: polecam zainteresować sie tym "Nie kupujcie hostingu u IDIOTÓW (szczególnie u fujary)". Nie wiem czy Pan Bartol wie, ale to w Polsce jest karalne...

Gdy znajde troche wolnego czasu mam zamiar uczynic pewne kroki by poskromic takie procedery ...

#22 Śledziu

Często na forum

• Użytkownicy
  • 54 postów

Napisany 29 grudzień 2005 - 07:14

CPanel w polsce powiadasz.. Osobiście nie lubię go (z rvskinem, bo "na czysto" jak dla mnie jest ok). Ale sądzę że cieszyło by się to dość sporym zainteresowaniem, bo wielu ludzi lubi panele z masą niepotrzebnych dla nich opcji. A dodatkowo część się nauczyla że "cpanel jest trendy", i raczej umiejscowienie serwerów w polsce będzie dodatkowym czynnikiem dzięki któremu by się skusili.

#23 PIKeR

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 151 postów
  • Firma:Niemamfirmy S.p. z o.o

Napisany 01 styczeń 2006 - 01:17

Niestety, to prawda. Często ludzie wybierają cPanel, ponieważ kolega/wujek/babcia ma.... Moim zdaniem cpanel ma za dużo nie potrzebnych opcji. Na przykład Fantastico? Mi sie nie zdarzyło używać. Wolę sam wrzucić pliki via FTP.
Imho myślę że cPanel jest popularny, i klienci się skuszą... :)
Nie polecam NICZEGO, i nie mam kolorowej sygnaturki bo mi za to nikt nie płaci.

#24 i

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 124 postów

Napisany 01 styczeń 2006 - 04:22

PIKeR powiedział:

Moim zdaniem cpanel ma za dużo nie potrzebnych opcji. Na przykład Fantastico?

Fantastico jest tylko dodatkiem do cPanelu. Ma innego producenta niz sam cPanel, a takze jest dodatkowo platny. 'Czysty' cPanel nie posiada standardowo czegos takiego jak pakiet Fantastico, czy wspomnianego w ktoryms z poprzednich postow RVskina :)
Nawiazujac do Twojego postu - Fantastico wcale nie jest koniecznoscia, a nawet jesli dostaniesz go z danej serwerowni w prezencie - zawsze mozesz go zdezaktywowac i problem z niechcianym softem bedzie rozwiazany.
Wyświetla mały obrazek pod informacjami o Tobie przy każdym poście. Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 80 pikseli, wysokość większa niż 80 pikseli, a rozmiar większy niż 10kB. - kazdy wie o co chodzi ...

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników