Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Grand-Host.pl - Zmiany

188 odpowiedzi na ten temat

Grand-Host.pl - Zmiany

#181 czaczawik

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 42 postów
  • Imię:Adam

Napisany 08 maj 2012 - 14:29

Ehhh... dziś Pan W. zaczął mnie straszyć na gg firmą windykacyjną. Dlaczego? Miałem w GH konto sponsorowane (nie płaciłem za nie) ale teraz skoro przytoczyłem moje rozmowy z GH odnośnie 700 klientów i serwera za 30K (obsmarowałem GH) to mam zapłacić za owe free konto z którego korzystałem. A że ponoć generowałem duży ruch (max 30gb/miesiąc) i bardzo duże obciążenie procka to mam dostać cyt "kwit" na sporą sumkę Dodany obrazek . Śmiech na sali. Szkoda tylko, że Pan Andrzej nie napisał tego tu a na gg, forum zyskało by trochę humoru. Tyle w tym dobrego, że mam całą korespondencję odnośnie owego sponsoringu....

EDIT
Właśnie Pan Andrzej na gg mi napisał, że dzięki niemu zabiorą mi rentę (mam 1gr. inw.) za przekroczenie dochodów. Tylko ciekawe skąd wie, że je przekroczyłem i jeśli to, że nie rozliczam tego w PIT, hmm... a miałem taki zły humor dziś :D Dziękuję !

Ten post był edytowany przez czaczawik dnia: 08 maj 2012 - 15:04

#182 noitilomed

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisany 08 maj 2012 - 15:03

Zobacz postczaczawik, o 08 maj 2012 - 14:29, powiedział:

Ehhh... dziś Pan W. zaczął mnie straszyć na gg firmą windykacyjną. Dlaczego? Miałem w GH konto sponsorowane (nie płaciłem za nie) ale teraz skoro przytoczyłem moje rozmowy z GH odnośnie 700 klientów i serwera za 30K (obsmarowałem GH) to mam zapłacić za owe free konto z którego korzystałem. A że ponoć generowałem duży ruch (max 30gb/miesiąc) i bardzo duże obciążenie procka to mam dostać cyt "kwit" na sporą sumkę Dodany obrazek . Śmiech na sali. Szkoda tylko, że Pan Andrzej nie napisał tego tu a na gg, forum zyskało by trochę humoru. Tyle w tym dobrego, że mam całą korespondencję odnośnie owego sponsoringu....

To się nazywa wdzięczność, ktoś daje Ci coś za darmo a Ty go obsmarowujesz na forum żeby komuś zaimponować.

#183 czaczawik

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 42 postów

Napisany 08 maj 2012 - 15:06

Zobacz postnoitilomed, o 08 maj 2012 - 15:03, powiedział:

To się nazywa wdzięczność, ktoś daje Ci coś za darmo a Ty go obsmarowujesz na forum żeby komuś zaimponować.

Nie obsmarowałem, wszystko co napisałem jest prawdą. Wyeksportować archiwum gg do txt ?

#184 GrandBB

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 549 postów
  • Firma:Grand-Host.pl
  • Imię:Andrzej
  • Nazwisko:Wywrocki

Napisany 08 maj 2012 - 15:14

Bo tak najłatwiej, wykorzystać a później kogoś kopnąć w dupę. Już nie powiem jak się kombinuje ale nie mi to oceniać, głowie przybili brawo, że zdoił kasę, Tobie pewnie też przybiją.

Jeśli mam być szczery i chamski zarazem to wiesz Adamie ja pójdę w swoję stronę a Ty co najwyżej możesz tam dojechać i raczej mnie nie dogonisz w moim życiu.

I to w sumie wszystko.

Hosting, Domeny, Reseller, Strony WWW, Serwis PC. Grand-Host.pl - Zapraszamy!
Wystawiamy Rachunki - wszystkie ceny BRUTTO | Kontakt: info@grand-host.pl

#185 czaczawik

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 42 postów

Napisany 08 maj 2012 - 15:26

Zobacz postGrandBB, o 08 maj 2012 - 15:14, powiedział:

Tobie pewnie też przybiją.

Raczej nie, ja nie przywłaszczam cudzych pieniędzy. Dorabiam legalnie do renty i się tego nie wstydzę. ZUS może mi skoczyć.

Zobacz postGrandBB, o 08 maj 2012 - 15:14, powiedział:

i raczej mnie nie dogonisz w moim życiu.

Boże broń dogonić i być takim zakłamanym.

Na tym kończę moje wypowiedzi w tym temacie, szkoda prądu.

#186 Kamil Szymański

Regularny użytkownik

• Użytkownicy
  • 89 postów
  • Imię:Kamil

Napisany 08 maj 2012 - 16:34

Zobacz postczaczawik, o 08 maj 2012 - 14:29, powiedział:

... Pan W. zaczął mnie straszyć na gg firmą windykacyjną. ...
Kilka lat temu miałem dosyć podobną sytuację, że pewna firma chciała ode mnie wyłudzić kasę za konto sponsorowane po tym jak przeniosłem się na prywatny serwer. Wtedy sprawę skonsultowałem z prawnikiem/adwokatem i wyjaśnił że owa firma nic mi nie może zrobić bo żadnej umowy nie spisaliśmy w której byłyby zawarte kruczki odnośnie kary po zrezygnowaniu z ich usług, a ponadto korespondencja e-mailowa przemawiała na moją korzyść gdyż było w niej wszystko wyjaśnione odnośnie sponsoringu konta.

#187 Igorek

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 161 postów
  • Firma:jeszcze nie ma
  • Imię:Bartek
  • Nazwisko:Bator

Napisany 08 maj 2012 - 16:49

A czy mi szanowny pan z GH zechce kiedyś odpowiedzieć na pytania zadane w celu kupna serwisu. Czy szuka kompletnego frajera, który kupi 2 użytkowników za 1000 zł
Jeśli serwer to tylko biznes-host (reflink). Naprawdę solidne serwery

#188 pzebracki

Weteran WHT

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1360 postów
  • Imię:Patryk

Napisany 08 maj 2012 - 17:40

Zobacz postczaczawik, o 08 maj 2012 - 15:26, powiedział:

Raczej nie, ja nie przywłaszczam cudzych pieniędzy. Dorabiam legalnie do renty i się tego nie wstydzę. ZUS może mi skoczyć.

Boże broń dogonić i być takim zakłamanym.

Na tym kończę moje wypowiedzi w tym temacie, szkoda prądu.

ja majac rente normalnie pracowalem o umowe o prace. Takze nic tobie nie zabiora.

#189 czaczawik

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 42 postów

Napisany 08 maj 2012 - 17:42

Zobacz postpzebracki, o 08 maj 2012 - 17:40, powiedział:

ja majac rente normalnie pracowalem o umowe o prace. Takze nic tobie nie zabiora.

Zobacz postKamil Szymański, o 08 maj 2012 - 16:34, powiedział:

Kilka lat temu miałem dosyć podobną sytuację, że pewna firma chciała ode mnie wyłudzić kasę za konto sponsorowane po tym jak przeniosłem się na prywatny serwer. Wtedy sprawę skonsultowałem z prawnikiem/adwokatem i wyjaśnił że owa firma nic mi nie może zrobić bo żadnej umowy nie spisaliśmy w której byłyby zawarte kruczki odnośnie kary po zrezygnowaniu z ich usług, a ponadto korespondencja e-mailowa przemawiała na moją korzyść gdyż było w niej wszystko wyjaśnione odnośnie sponsoringu konta.

I wszystko w temacie. Dzięki Panowie.

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników