Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Szukam nauczyciela (serwer dedykowany)

2 odpowiedzi na ten temat

Szukam nauczyciela (serwer dedykowany)

#1 sk8boy

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 49 postów

Napisany 17 grudzień 2005 - 11:07

Witam

szukam nauczyciela który by mnie nauczył administrowania serwerem dedykowanym, stawianiem na nim FTP, DNS, WWW, serwera gier itd....

Cena do uzgodnienia

Jest możliwość że nauczyciel da mi tylko materiały (jestem samoukiem) i napewno tak się naucze. Lekcje by się odbywały przez internet (poprzes skype czy jakiś inny komunikator głosowy)

czekam na propozycje

#2 Ranma_man

Często na forum

• Użytkownicy
  • 64 postów

Napisany 04 styczeń 2006 - 01:15

Jeżeli jesteś samoukiem, to google+jakiś komp testowy chyba starczy.

#3 draye

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 120 postów

Napisany 04 styczeń 2006 - 07:47

Jesli jestes samoukiem to najlepiej ucz sie z materialow z sieci badz kup jakies ksiazki...

Samemu sie wiecej nauczysz i zaoszczedzisz pieniadze :>
Centrum Informacji o hostingu
"HTML na stronie bierze sie z printa. A to co dasz do printa zalezy od Ciebie.", copryright MaXyM :D

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników