Hosting pod warez najlepiej w holandii
Hosting pod warez najlepiej w holandii
Napisany 13 luty 2011 - 12:57
Napisany 13 luty 2011 - 14:32
Po prostu nie róbcie offtopicu, jeśli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje pisać, tymczasem poptytam się adminów warezhost.
Pozdrawiam.
Napisany 13 luty 2011 - 14:57
damianmiodek, o 13 luty 2011 - 12:44, powiedział:
W Holandii to jest legalne, to cos legalnego robi jak robi to z serwerem w holandii
Napisany 13 luty 2011 - 17:55
Co do tematu to czy na Twojej stronie są umieszczane pliki, czy tylko odnośniki do takowych plików?
Bo jeśli tylko odnośniki to chyba jest to legalne.
Odradzam zakup w Niemczech, ponieważ tam dbają o prawa autorskie.
Może poszukaj serwerów w Azji czy innym tego tupy miejscu, gdzie nikt nie zwraca uwagi na takie rzeczy.
Napisany 13 luty 2011 - 17:59
Napisany 13 luty 2011 - 18:04
potty, o 13 luty 2011 - 17:55, powiedział:
Odradzam zakup w Niemczech, ponieważ tam dbają o prawa autorskie.
I to dość mocno.. dają Ci czas na usunięcie np 6h, a po 2h już serwer zablokowany
Konfiguracja i administracja serwerami dedykowanymi/RPS/VPS - Faktura VAT
Idealny hosting | Domeny | Hosting dla Firm
Napisany 13 luty 2011 - 19:07
Ale z tego co wiem, to w Holandii też są respektowane prawa autorskie.
Napisany 07 marzec 2011 - 23:13
jeżeli chodzi o warez-host to ten transfer jest miesięczny bo sam używam tego serwera.
Ale nie mogę się połapać tam z wysyłaniem masowej korespondencji email
a ogólnie serwer szybki i wydajny
pozdrawiam
Napisany 02 styczeń 2012 - 16:46
Jeżeli szukacie bardzo dobrego hostingu Offshore zezwalającego na Warez Linking polecam Xsltel !
Mam tam zakupione dwa vps'y i używam tego hostingu od dwóch lat. Nigdy nie maiłem większych problemów, support jest szybki i na najwyższym poziomie.
Dodatkowo jeśli zakupicie sobie Reverse Proxy możecie zapomnieć o czymś takim jak DMCA. Główne DC to Ecatel (NL).
Ceny są bardzo dobre, płatność możliwa poprzez Paypal, aha i jeszcze bardzo ważna wiadomość - wszystkie serwery są administrowane za darmo zarówno hosting współdzielony , vps'y jak i serwery dedykowane, - świetna sprawa zwracając uwagę na cenę !
Polecam w 100% sprawdźcie sami, - w razie czego możecie zawsze zażądać zwrotu pieniędzy.
Pozdrawiam
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników