Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• dhosting.pl

Partner technologiczny

Dostarczamy profesjonalne i niezawodne rozwiązania hostingowe dla firm oraz osób prywatnych. Zaufali nam wymagający klienci, którzy cenią sobie nasze indywidualne podejście.
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Network Communication

Partner technologiczny

Jest wiodącym dostawcą usług przetwarzania danych, dysponującym własnym, a zarazem jednym z największych komercyjnych obiektów DataCenter w Polsce.

server4you.de

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
5 odpowiedzi na ten temat

server4you.de

#1 jagrok

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisany 13 grudzień 2005 - 19:11

Witajcie mam pewien mały problem dotyczący firmy server4you , zamówiłem u nich serwer swego czasu lecz długo nie odpowiadali mi na maile dopiero po tygodniu czasu dostałem odpowiedź że fax do nich dotarł , następnie po około 3 tygodniach kiedy myślałem że nie chcą mi postawić serwera i serwer zakupiłem w innej firmie , wysłali mi dane do serwera , ogolnie po ponad miesiecznym okresie czekania i do tej pory mi go nie wylaczyli pisalem do nich ze prosilem ich zeby serwer zostal postawiony przed 20 dniem miesiaca zamowienie skladalem przed 20 ( okolo 8 ) a postawili mi dopiero 3 kolejnego miesiaca , pisalem prosbe zeby mi go wylaczyli , powiedzieli ze wylacza mi go dopiero po roku jak minie okres , ja za ten serwer nie place a on sobie nadal stoi wlaczony ? wiecie co mam zrobic ? , chcialbym zamowic u nich nowy serwer ale chcialbym miec pewnosc ze zostanie on mi postawiony w danym terminie oraz ze beda ode mnie pobierac platnosci , czy ktos ma na codzien do czynienia z ta firmą ?

pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedz

#2 patrys

Czarny charakter

• Moderatorzy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1955 postów
  • Imię:Patryk

Napisany 13 grudzień 2005 - 19:15

No oni maja zaplon :/
Dziwne ale by postawic musieli pobrac pieniadze z karty ?
Wiec jezeli zmienisz numer tam w panelu badz im przeslesz inny i nie pobiora to odlacza :)
.

#3 jagrok

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisany 13 grudzień 2005 - 19:26

He wiesz tylko ze jedna z kart mi wygasla w pazdzierniku , i nie przeslalem im nowej a serwer nadal stoi od sierpnia wlaczony
A co dziwne nie mialem nic na ekarcie , bo pieniadze poszly na inny serwer , wiec nie mogli pobrac a postawili ...

#4 bezsciemy

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 194 postów

Napisany 13 grudzień 2005 - 20:17

jagrok powiedział:

He wiesz tylko ze jedna z kart mi wygasla w pazdzierniku , i nie przeslalem im nowej a serwer nadal stoi od sierpnia wlaczony
A co dziwne nie mialem nic na ekarcie , bo pieniadze poszly na inny serwer , wiec nie mogli pobrac a postawili ...
Wcale bym sie nie zdziwił gdybyś dostał do zapłaty fakturę (plus odsetki lub inne bajery). Chyba, że podałeś nieprawdziwe dane.

#5 jagrok

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisany 14 grudzień 2005 - 05:14

To wtedy dobrze że zachowuje korespondencje mailową , więc nie będe miał podstaw by im za cokolwiek płacić zwłaszcza że z serwera nie krozystam.

#6 patryk

og. carpe diem.

• Moderatorzy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1748 postów

Napisany 14 grudzień 2005 - 12:32

Jesli podpisales umowe na czas okreslony to niewiele zmienia to czy z serwera korzystasz czy nie..
"Pozdrowionka i ocenka".
www.neteasy.pl

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników