Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Grand-Host.pl

64 odpowiedzi na ten temat

Grand-Host.pl

#61 www.ionic.pl

Twój partner w e-biznesie ...

• Firma Bronze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1757 postów
  • Firma:IONIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Napisany 19 listopad 2011 - 21:41

Zobacz postMagicalFire, o 19 listopad 2011 - 19:22, powiedział:

dziwne bo ja nie dostałem nic takiego nie pytałes sie czy mozesz na forum znajomej tez sie nie pytałes o zgode

Się normalnie czytać tego nie da - to jest dział OFERTY FIRM HOSTINGOWYCH nie dział rozmowy o wszystkim i o niczym,
jeśli nie spodobało Ci się coś na Twoim forum to do kosza i po sprawie - stękanie w 17 postach na WHT jest niepotrzebne gdyż nic nie wnosi do życia forum a już na pewno nic nie wnosi do oferty GH :P
Serwery w Polsce, stabilne i tanie.
Kod promocyjny "wht" uprawnia do 25% rabatu na serwer www, vps lub serwer dedykowany.

#62 edekzkrainykredek87

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisany 19 listopad 2011 - 23:52

Zobacz postwww.ionic.pl, o 19 listopad 2011 - 21:41, powiedział:

Się normalnie czytać tego nie da - to jest dział OFERTY FIRM HOSTINGOWYCH nie dział rozmowy o wszystkim i o niczym,
jeśli nie spodobało Ci się coś na Twoim forum to do kosza i po sprawie - stękanie w 17 postach na WHT jest niepotrzebne gdyż nic nie wnosi do życia forum a już na pewno nic nie wnosi do oferty GH Dodany obrazek

jestem tu nowy... ale jak widzę takie pitolenie w opiniach o byle czym to standard.

#63 Compoland

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisany 24 listopad 2011 - 14:37

Zobacz postF0X, o 19 listopad 2011 - 17:46, powiedział:

Compoland GrandBB

Czy ktoś na tym forum sprawdza Multikonta ?
Nie wiem, czy sprawdza... mam nadzieję że tak, bo mnie z Grandem łączy jedynie kilkuletnia znajomość i konto hostingowe w jego firmie... co z resztą można zauważyć na wielu innych forach Dodany obrazek

Dlaczego mam tylko jeden post? Bo zostałem poproszony przez MagicalFire o dodanie opinii i więcej z tego forum prawdopodobnie korzystał nie będę - nie moja działka Dodany obrazek

W imieniu swoim, i innych użytkowników proszę o nie poruszanie więcej tego tematu :)

Ten post był edytowany przez Compoland dnia: 24 listopad 2011 - 14:40

#64 FTTechnology

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 9 postów

Napisany Wczoraj, 10:08

Działa wam strona GH bo mi się pokazuje http://billing.zcenter.pl/ Dodany obrazek

#65 kafi

Weteran WHT

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2538 postów

Napisany Wczoraj, 10:14

Odpowiedzią będzie zapewne to: http://www.webhostin...post__p__315071

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników