Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

- - - - -

[opinie] redhosti.pl

• Zamknięty temat Ten temat jest zamknięty
31 odpowiedzi na ten temat

[opinie] redhosti.pl

#21 Marek607

Weteran WHT

• WHT+
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1050 postów
  • Firma:Biznes-Host.pl sp. z o.o.
  • Imię:Marek
  • Nazwisko:Drzewiecki

Napisany 28 wrzesień 2011 - 19:24

Więc tak:
miesiąc dodatkowy dostałem ale odpowiedzi do tej pory brak, a bląd dalej się pojawia.

Jedyne co to dostałem informacje że mam się kontaktować pod adresem kontakt@redhosti.pl a nie przez formularz kontaktowy z ich strony, ponieważ :

Pod tym adresem wiadomości są kierowane do wewnętrznego systemu supportu.

No i czekam sobie cierpliwie na odpowiedź z tego wewnętrznego systemu , a jutro miną 3 tygodnie z tego miesiąca gratis :P
Poczekam jeszcze tydzień i napisze ale już bezpośrednio na maila.

Ten post był edytowany przez Marek607 dnia: 28 wrzesień 2011 - 19:25

Marek Drzewiecki - marek@biznes-host.pl - tel. 503 414 990 (24h) - Biznes-Host.pl

#22 Marek607

Weteran WHT

• WHT+
  • 1050 postów
  • Firma:Biznes-Host.pl sp. z o.o.
  • Imię:Marek
  • Nazwisko:Drzewiecki

Napisany 13 październik 2011 - 08:54

Po wcześniejszym poście otrzymałem 2 maile i informacje na gg z prośbą o kontakt.

Z tydzien temu otrzymałem informacje o naprawieniu bledu z ftp i ponownie prośbe o przetestowanie i informacje czy działa

Tak wiec plus dla nich za chęć pomocy, korzystam teraz zkontaktu gg/mail i kontakt jest wysmienity.
Na chwile obecna polecam, zobaczymy jak dalej się potoczy :)
Marek Drzewiecki - marek@biznes-host.pl - tel. 503 414 990 (24h) - Biznes-Host.pl

#23 tym

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 767 postów
  • Firma:DG

Napisany 13 październik 2011 - 08:59

Zobacz postMarek607, o 13 październik 2011 - 08:54, powiedział:

Po wcześniejszym poście otrzymałem 2 maile i informacje na gg z prośbą o kontakt.

Z tydzien temu otrzymałem informacje o naprawieniu bledu z ftp i ponownie prośbe o przetestowanie i informacje czy działa

Tak wiec plus dla nich za chęć pomocy, korzystam teraz zkontaktu gg/mail i kontakt jest wysmienity.
Na chwile obecna polecam, zobaczymy jak dalej się potoczy :)

Pewnie widzieli że będziesz się 'jarać' ich pomocą :P Bo zawalili formularz który pewnie w ogóle nie działał...
Szukasz ciekawych ofert serwerów VPS? Sprawdź na www.kuptanioserwer.pl
Masz problem z serwerem? Szybka reakcja, najlepsze rozwiązania, dobre ceny, faktura VAT. Kontakt PW.

#24 RedHosti.pl

Często na forum

• Firma Bronze
  • 51 postów

Napisany 13 październik 2011 - 09:02

Zobacz posttym, o 13 październik 2011 - 08:59, powiedział:

Pewnie widzieli że będziesz się 'jarać' ich pomocą :P Bo zawalili formularz który pewnie w ogóle nie działał...

Zamiast siać propagandę mogłeś po prostu sprawdzić czy działa czy nie. Pierwszy raz słyszę coś takiego i to jeszcze od osoby która w ogóle nie miała z nami kontaktu.

Kolejna wiarygodna opinia na tym forum.
RedHosti.pl, stabilny dostawca hostingu w Polsce.
Konta shared od 60 zł brutto rocznie | Konta Resseler już od 111 zł brutto rocznie !

#25 leon.zawodowiec

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisany 20 grudzień 2011 - 08:39

To teraz mi proszę powiedz @RedHosti.pl dlaczego nie działają Wasze telefony? Dzwoniąc na ten numer ze strony: +48 717 101 554, otrzymuję informację że nie ma takiego numeru!
A sprawa jest mega pilna, ponieważ przedłużyłem u Was serwer oraz domenę, przelewając odpowiednią kasę poprzez Dotpay, a teraz dostałem kolejne maile o możliwości przedłużenia konta (jakbym tego nie zrobił w ogóle) i zablokowano mi serwer oraz domenę, bo minął już rzekomo czas! Nie da się do Was dodzwonić, żeby wyjaśnić sytuację!

Sprawa na chwilę obecną wygląda tak, że przelałem Wam 109,67zł, a usługi nie zostały przedłużone i brak jest z Wami kontaktu, nie odpisujecie na wielokrotne maile, a telefon jest zepsuty, bądź fałszywy. Stan obecny -> ukradliście mi pieniądze!!!

Jeśli nie będzie z Waszej strony nadal kontaktu, to zgłaszam sprawę na policję!!!

Dodam, że korzystałem już 3 lata z Waszych usług i do tej pory było wszystko ok.

Zobacz postRedHosti.pl, o 13 październik 2011 - 09:02, powiedział:

Zamiast siać propagandę mogłeś po prostu sprawdzić czy działa czy nie. Pierwszy raz słyszę coś takiego i to jeszcze od osoby która w ogóle nie miała z nami kontaktu.

Kolejna wiarygodna opinia na tym forum.

Ten post był edytowany przez leon.zawodowiec dnia: 20 grudzień 2011 - 08:44

#26 Miłosz

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • 2476 postów
  • Firma:Sys-Com
  • Imię:Miłosz
  • Nazwisko:Oller

Napisany 20 grudzień 2011 - 10:57

A kontakt e-mail z BOK też wyłączyli?
Miłosz GG: 3312894 JID: ollerm@jabber.org
Konfiguracja i administracja serwerami dedykowanymi/RPS/VPS - Faktura VAT
Idealny hosting | Domeny | Hosting dla Firm

#27 leon.zawodowiec

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisany 20 grudzień 2011 - 10:59

Zobacz postMiłosz, o 20 grudzień 2011 - 10:57, powiedział:

A kontakt e-mail z BOK też wyłączyli?
nie wiem, nie odpisują, choć nie dostaje zwrotki, że nie ma takiego maila. A wysłałem już chyba z 5 maili

#28 leon.zawodowiec

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisany 20 grudzień 2011 - 13:35

teraz jest lepiej! strona już przestała działać....!
a ja jestem z Krakowa, więc przeszedłem się do tego ich niby biura, dowiedziałem się, że była taka firma, ale ok. dwa miesiące temu została wyrzucona, bo nie płaciła czynszu!
Innymi słowy firma krzak... Ale mam Regon i NIP więc na pewno będę dochodził na policji i w odpowiednich urzędach swoich praw

#29 www.mzone-net.eu

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 3653 postów
  • Firma:MZone Group
  • Imię:Ireneusz

Napisany 20 grudzień 2011 - 13:54

Na stronie jest chat, sprawdzałeś połączenie z czatem?

| www.mzone-net.eu | Serwery wirtualne z darmową domeną | Serwery VPS od 20 złotych | Serwery Reseller od 30 złotych |

| Domeny PL: rejestracja 15.99 PLN, odnowienie tylko 59.04 PLN |

#30 leon.zawodowiec

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisany 20 grudzień 2011 - 14:13

no właśnie wreszcie się pojawił aktywny ten czat i w tym momencie rozmawiam z jakimś gościem z Holandii... mam nadzieje że mi pomoże, bo mogę się inaczej trochę zdenerowować...

#31 theqkash

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 668 postów
  • Imię:Łukasz

Napisany 20 grudzień 2011 - 15:18

Na chacie siedzi niejaki Marco van den Akker i odpowiada, że właśnie badają sprawę z telefonem, z niedziałającymi stronami, z niedziałającymi płatnościami etc etc
Jeśli hosting w Polsce to tylko Castpol, a jeśli w Holandii/UK bez limitów to tylko Site5 - (a kod FREETRIAL przy zamówieniu na 1 miesiąc pozwala testować za darmo!).
Jeśli VPS'y to jedynie Ultimahost - VPS_50 - 50% rabatu na pierwszą płatność za serwer VPS.
Otrzymaj 100% więcej pieniążków z pierwszej wpłaty w e24cloud!

#32 Tomasz Fiedoruk

BOSS

• Administrator
  • 4319 postów
  • Firma:WHT

Napisany 20 grudzień 2011 - 16:50

Dodawanie Opinii o firmie: http://www.webhostin.../2-redhosti-pl/
Profil Firmy: http://www.webhostin.../2-redhosti-pl/
Dyskusje: http://www.webhostin...sje-redhostipl/
Masz stronę? Zarabiaj na sprzedaży linków. Gwarantowane stawki od pierwszego dnia SeoPilot

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników