[opinie] redhosti.pl
[opinie] redhosti.pl
Napisany 04 październik 2010 - 14:48
Czy korzystał ktoś z usług RedHosti.pl?
Dobrze się prezentują?
Co o nich sądzicie?
Proszę o jak najszybszą odpowiedź.
Pozdrawiam,
calif
Dodawanie Opinii o firmie: http://www.webhostin.../2-redhosti-pl/
Profil Firmy: http://www.webhostin.../2-redhosti-pl/
Dyskusje: http://www.webhostin...sje-redhostipl/
Napisany 05 październik 2010 - 14:17
Tutaj możesz przeczytać 3 opinie na temat naszej firmy: http://hostingi.pl/f..._page_virtual=1
Konta shared od 60 zł brutto rocznie | Konta Resseler już od 111 zł brutto rocznie !
Napisany 05 październik 2010 - 15:06
Pozdrawiam!
Napisany 06 październik 2010 - 15:47
DA niestety po angielsku
@Malas; To moje pierwsze wrażenie. Nie napisałem, że jest uptime 100%, czy super szybka odpowiedź od BOK'u no, nie?
:| 4h wystraczy by stwierdzić, że jest dobry ping i szybki serwer...
Więc w czym problem ?
Darmowy hosting bez reklam CT8.PL Fajny AutoSurf
Napisany 06 październik 2010 - 15:50
Kolopik, o 06 październik 2010 - 15:47, powiedział:
DA niestety po angielsku
Napisany 07 październik 2010 - 07:12
Konta shared od 60 zł brutto rocznie | Konta Resseler już od 111 zł brutto rocznie !
Napisany 01 listopad 2010 - 18:09
W tej chwili to juz ledwo co lotto.
U innych firm wszystko chodzi ok, więc to raczej nie wina mojego łącza.
Supportu jeszcze nie testowalem, a reszta jak u każdego - jest i działa
Ktoś jeszcze ma takie problemy?
Napisany 02 listopad 2010 - 11:14
Pozdrawiam
[/url]
Napisany 02 listopad 2010 - 13:40
calif, o 04 październik 2010 - 14:48, powiedział:
Czy korzystał ktoś z usług RedHosti.pl?
Dobrze się prezentują?
Co o nich sądzicie?
Hej,
niedawno przenosiłem do nich cały wordpress.org.pl. Muszę przyznać, że pomoc RH na każdym etapie przenoszenia serwisu (plików, bazy i domeny) była nie do przecenienia. Poprzednia firma robiła spore kłopty z przekazaniem domeny i tu również pomoc RH była bezcenna.
Ja mam - pomimo bolesnego procesu przenosin - bardzo pozytywne wrażenia ze współpracy! Z czystym sumieniem mogę polecić!
Napisany 19 styczeń 2011 - 21:32
Napisany 20 styczeń 2011 - 09:27
Problem z chatem to usterka techniczna, zniknie on z naszej strony do czasu pojawienia się nowej wersji adminpanelu.
Napisałeś po godzinach pracy biura obsługi Klienta więc odpowiedź otrzymałeś dziś z samego rana - nie rozumiem gdzie jest olewanie z naszej strony.
Proszę napisać kilka razy w ciągu dnia to zapewne otrzymasz odpowiedź, bądź mamy odpisywać kilka razy na jedną wiadomość ?
Napisany 05 luty 2011 - 01:19
Napisany 13 luty 2011 - 18:16
Tydzień temu zamówiłem pakiet blue host, napisałem jednak że to pomyłka i prosiłbym o konwersje na bluehost bez limitu. Poszło kilka maili z pytaniami kiedy moge oczekiwac aktywacji. Minęły trzy dni dostałem info że konto zostanie zaraz aktywowane. Po 8 godzinach wysłałem pierwszego maila z pytaniem co z moim kontem. Minęły kolejne 3 dni przez które próbowałem się dodzwonić do admina, lecz ten nie raczył odebrac, wręcz przeciwnie za każdym razem wciskał czerwoną słuchawkę gdy tylko zadzwoniłem. Wczoraj napisałem o zwrot moich pieniędzy, wciąż na nie czekam i jeśli admin redhosti myśli, że odpuszczę, to się na prawdę grubo myli.
NIE polecam w żadnym razie.
Napisany 22 luty 2011 - 08:36
Polecam hosting
Napisany 14 wrzesień 2011 - 11:52
Napisany 14 wrzesień 2011 - 11:54
Napisany 14 wrzesień 2011 - 11:58
Napisany 14 wrzesień 2011 - 20:26
Dodatkowo napisałem tydzień temu zgłoszenie i do dzisiaj brak jakiejkolwiek odpowiedzi.............
Napisany 14 wrzesień 2011 - 21:05
Marek607, o 14 wrzesień 2011 - 20:26, powiedział:
Dodatkowo napisałem tydzień temu zgłoszenie i do dzisiaj brak jakiejkolwiek odpowiedzi.............
Witaj,
Wyślij proszę nr wiadomości bądź tytuł i konkretną datę na PW, jeśli nie uzyskałeś odpowiedzi musiało być to przeoczenie za co najmocniej przepraszamy, otrzymasz dodatkowy miesiąc gratis.
Napisany 21 wrzesień 2011 - 11:30
Prawie od tygodnia próbuję wydębić od nich fakturę. Po pierwszej mojej wiadomości, faktura została rzekomo wysłana mi na maila. Przeszperałam nawet cały spam, skoro wysłana musi być... Piszę kolejny raz, czy mogliby wysłać ją ponownie na skrzynkę. Zero odpowiedzi. Po dwóch dniach piszę kolejną wiadomość z tą samą treścią... Znów zero odpowiedzi. Ach pewnie nagminnie giną im te wiadomości, no i pewnie ja nie umiem obsługiwać skrzynki pocztowej.
W moim panelu administracyjnym dział Faktury jest pusty (swoją droga to po co on jest?). Telefonu do kontaktu z klientem nikt nie odbiera.
Całość wygląda jak jakiś interes licealistów. Niby coś jest (nawet jeszcze nie sprawdzałam jakości usług), ale chyba nie do końca to wszystko działa.
Ciekawe co na taką działalność powie Skarbówka?
Jak dla mnie hosting tani, ale obsługa do bani
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zamknięty