Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

[Zlecę odpłatnie] konfigurację DNSów na serwerze dedykowanym

2 odpowiedzi na ten temat

[Zlecę odpłatnie] konfigurację DNSów na serwerze dedykowanym

#1 nightmoon90

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisany 02 wrzesień 2010 - 09:05

Witam, temat jest dosyć delikatny, ponieważ wszystko w zasadzie działa jak powinno.
DNSy w moim przekonaniu są również dobrze poustawiane ale okazuje się co krok inaczej, nie odnaleziono strony z protokołem www lub bez, nie odnaleziono hosta itd.
Problem leży na 100% w DNSach i potrzebuję kogoś kto by mi to w miarę profesionalnie wyelminował, że tak napiszę.

Serwer dedykowany z holenderskiej firmy leaseweb na serwerze licencjonowany DirectAdmin i pod niego chciał bym to skonfigurować i wyelminować wszystkie możliwe błędy.
Główne DNSy nazwa.pl tak samo jak wykupione domeny.
Zapas freedns.42.

Gdyby ktoś był zainteresowany, że tak napiszę małym zastrzykiem gotówki bo za całość oczywiście "coś tam" zapłacę proszę o kontakt:

GG: 3500037

Pozdro.

#2 UPhost.pl

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1158 postów
  • Firma:UPhost
  • Imię:Damian
  • Nazwisko:Miodek

Napisany 02 wrzesień 2010 - 11:30

Zobacz postnightmoon90, o 02 wrzesień 2010 - 09:05, powiedział:

Witam, temat jest dosyć delikatny, ponieważ wszystko w zasadzie działa jak powinno.
DNSy w moim przekonaniu są również dobrze poustawiane ale okazuje się co krok inaczej, nie odnaleziono strony z protokołem www lub bez, nie odnaleziono hosta itd.
Problem leży na 100% w DNSach i potrzebuję kogoś kto by mi to w miarę profesionalnie wyelminował, że tak napiszę.

Serwer dedykowany z holenderskiej firmy leaseweb na serwerze licencjonowany DirectAdmin i pod niego chciał bym to skonfigurować i wyelminować wszystkie możliwe błędy.
Główne DNSy nazwa.pl tak samo jak wykupione domeny.
Zapas freedns.42.

Gdyby ktoś był zainteresowany, że tak napiszę małym zastrzykiem gotówki bo za całość oczywiście "coś tam" zapłacę proszę o kontakt:

GG: 3500037

Pozdro.

Napisałem na gg jak coś :D
UPHost.pl - Serwery www, Serwery Reseller, Serwery za SMS, ! VPS od 18,50 zł Miesięcznie Polska lokalizacja ! Intel Xeon X3430 Quad Core w Polsce już od 271 zł miesięcznie ! Internet JEST NASZ !

#3 nightmoon90

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisany 02 wrzesień 2010 - 14:13

Oferta nie aktualna ...
Dzięki za pomoc.

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników