Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Domeny .chelm.pl

2 odpowiedzi na ten temat

Domeny .chelm.pl

#1 maziq

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 31 postów
  • Imię:Adrian

Napisany 01 wrzesień 2010 - 09:09

Witam serdecznie,
Kiedyś w większości firm rejestrujących domeny regionalne takie jak waw.pl itp można było zakupić domenę .chelm.pl (np. okna.chelm.pl itp) , niestety teraz nie jest już ona dostępna, czy ktoś wie gdzie mogę uzyskać informację o sprzedaży tej domeny regionalnej ? Trzeba się zgłosić do NASK czy coś w tym stylu ?

Czasem widać, że takie domeny się w internecie pojawiają, z tego co wiem .chelm.pl posiada Urząd Miasta w Chełmie, jednak niewydaje mi się żeby sprzedawał on subdomeny firmom prywatnym bo czasami widzę, że pojawiają się nowe firmy z domeną chelm.pl

Pozdrawiam i proszę o pomoc
www.maziq.pl

#2 kafi

Weteran WHT

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2538 postów

Napisany 01 wrzesień 2010 - 09:38

ABONENT:
firma: MetroNet Sp. z o. o. 
ulica: Zachodnia 19 
miasto: 22-100 Chełm