Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• dhosting.pl

Partner technologiczny

Dostarczamy profesjonalne i niezawodne rozwiązania hostingowe dla firm oraz osób prywatnych. Zaufali nam wymagający klienci, którzy cenią sobie nasze indywidualne podejście.
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Network Communication

Partner technologiczny

Jest wiodącym dostawcą usług przetwarzania danych, dysponującym własnym, a zarazem jednym z największych komercyjnych obiektów DataCenter w Polsce.

[promocja] Gratka 2010 - 50 kont za free - group5.pl

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
5 odpowiedzi na ten temat

[promocja] Gratka 2010 - 50 kont za free - group5.pl

#1 Vogan

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 143 postów
  • Firma:Vogan Investment LLC

Napisany 16 sierpień 2010 - 10:34

W ostatnim czasie wprowadziliśmy masę rozwiązań poprawiających wygodę i bezpieczeństwo kont hostingowych oferowanych w usłudze Premium Hosting (m.in. nowy webmail, nowe serwery wzorcowe, umieszczenie kont poszczególnych użytkowników w separowanych kontenerach wirtualny, modyfikacja panelu DirectAdmin) . W związku z tym postanowiliśmy udostępnić 50 kont do testów usługi Premium Hosting – konta aktywowane są w miesięcznym cyklu rozliczeniowym – pierwszy miesiąc jest całkowicie bezpłatny, nie ma obowiązku odnowienia usługi po upływie okresu promocyjnego.

Link - http://ebok.group5.p...hp?step=2&pid=8
Kod promocyjny – 2010GRATKA

Liczymy na opinie osób które zdecydują się przetestować konto abyśmy mogli jeszcze lepiej dostosować usługę do potrzeba naszych klientów.

--
Vogan Investment LLC
16192 Coastal Highway
Lewes, DE 19958 USA

Biuro Obsługi Klienta:
e-mail: biuro@group5.pl
tel.: +48 85 871 08 88 (10:00-17:00 od poniedziałku do piątku)

Pomoc techniczna:
e-mail: support@group5.pl

Dział finansowy:
e-mail: platnosci@group5.pl

#2 kamilek

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 244 postów

Napisany 16 sierpień 2010 - 19:32

Pytanie - standardowo jest 5% CPU tak? Co się dziej jeśli mój serwis zacznie przekraczać przyznane mi zasoby? Blokujecie konto i wypowiadacie umowę? Czy możliwe jest dokupienie zasobów CPU?
Między "pingiem" a "blastem" kąsam kogo popadnie...

#3 Vogan

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 143 postów

Napisany 16 sierpień 2010 - 20:31

Zobacz postkamilek, o 16 sierpień 2010 - 19:32, powiedział:

Pytanie - standardowo jest 5% CPU tak? Co się dziej jeśli mój serwis zacznie przekraczać przyznane mi zasoby? Blokujecie konto i wypowiadacie umowę? Czy możliwe jest dokupienie zasobów CPU?

Konta Premium Hosting posiadają zdefiniowany limit użycia CPU na poziomie 5% całego CPU nie pojedyńczego rdzenia – referencyjny procesor to Intel® Core™ i7-920.

Jeśli konto – nie pojedyńczy serwis – zacznie przekraczać dopuszczalne obciążenia, osoby odwiedzające serwisy znajdujące się na koncie hostingowym zobaczą stronę błędu error 503 informujący o przeciążeniu konta. Obciążenie jednego konta nie ma wpływu na pozostałych klientów dzięki innowacyjnemu mechanizmowi kontenerów – jako jedni z nielicznych dostawców usług hostingu współdzielonego posiadamy wdrożone takie rozwiązanie.

Nie blokujemy kont z powodu obciążenia – dzięki wprowadzonym kontenerom nie ma możliwości aby konto wpływało negatywnie na pracę pozostałych kont na tym samym serwerze. W przypadku gdy klient stwierdzi, iż moc obliczeniowa dostępna w usłudze Premium Hosting jest niewystarczająca dla jego serwisów posiadamy w ofercie konta Hosting Dedykowany na które możemy pomóc zmigrować konto klienta.

Na chwilę obecną nie przewidujemy możliwości dokupienia zasobów CPU – być może w przyszłości taka możliwość się pojawi.

#4 kamilek

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 244 postów

Napisany 18 sierpień 2010 - 19:28

Dzięki za odpowiedzi na zadane pytania - na pewno postaram się sprawdzić jak działają te Wasze kontenery bo jeszcze nigdzie się z takim rozwiązaniem nie spotkałem. Konta są aktywowane automatycznie po rejestracji?
Między "pingiem" a "blastem" kąsam kogo popadnie...

#5 bkat

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 12 postów

Napisany 18 sierpień 2010 - 22:36

Konta kontami, ale przydałoby się przyciągnąć klientelę lepszą oprawą graficzną strony, bo aktualna nie wygląda zbyt profesjonalnie.
Zarejestrowałem się i będę testował.

Pozdrawiam

#6 Vogan

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 143 postów

Napisany 03 wrzesień 2010 - 10:46

Zobacz postbkat, o 18 sierpień 2010 - 22:36, powiedział:

Konta kontami, ale przydałoby się przyciągnąć klientelę lepszą oprawą graficzną strony, bo aktualna nie wygląda zbyt profesjonalnie.
Zarejestrowałem się i będę testował.

Pozdrawiam

Nowa strona jest już na ukończeniu. Wraz z nową stroną pojawią się dwie nowe propozycje dla niewielkich i dużych serwisów.

Pozostało 7 kont w promocji - zapraszam.

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników