Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

- - - - -

[opinie] Group5

27 odpowiedzi na ten temat

[opinie] Group5

#21 mkbowl

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisany 15 czerwiec 2011 - 13:17

Ale po co mam weryfikować?

#22 Edart

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 880 postów
  • Firma:FHU EDART

Napisany 15 czerwiec 2011 - 15:06

po to , że za chwilę może pojawić się z 5 osób dopiero co zarejestrowanych i wychwalać firmę pod niebiosa, albo mieszać ją z błotem.
i w jaki sposób takie posty pomogą Ci w podjęciu decyzji ? ;)

Najlepszy tani hosting
stron www.
Bierzesz co potrzebujesz hosting skrojony na miarę
( ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru )
Tanie serwery shoutcast , e-rds, autopiloty mp3 i ACC+, TransCoder ...

#23 mkbowl

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisany 15 czerwiec 2011 - 15:29

Ale ja nie rozumiem po co ten OT?

Zadałem proste pytanie - zaznaczeniem, że opini oczekuję od uzytkowników ze stażem dłuzszym niż 3 miesiące, żeby wyeliminowac opinie typu - mam tam konto testowe od wczoraj i wszystko ok - nie rozumiem po co ten OT?

Wydawało mi się że skoto wht jest forum branżowym to otrzymam adekwatne do poziomu forum odpowiedzi w temacie - jednak chyba sie myliłem.

Ten post był edytowany przez mkbowl dnia: 15 czerwiec 2011 - 15:31

#24 Edart

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 880 postów
  • Firma:FHU EDART

Napisany 15 czerwiec 2011 - 15:38

widzę, że nie rozumiesz,
zadowoli Cię jeżeli za chwilę założę 5 kont na forum i w każdym opisze - jako różne osoby - że mam konto od 4 miesięcy i jest super chruper ?
właśnie o taką weryfikację chodziło Bluemanowi jak się domyślam,

jak zauważyłeś to forum branżowe, więc samo to, że nikt na firmę nie najeżdża juz jest dużym plusem, bo jak wiadomo: jest dobrze to jest cisza, coś sie dzieje to zaczyna się płacz.

Najlepszy tani hosting
stron www.
Bierzesz co potrzebujesz hosting skrojony na miarę
( ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru )
Tanie serwery shoutcast , e-rds, autopiloty mp3 i ACC+, TransCoder ...

#25 mkbowl

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisany 15 czerwiec 2011 - 15:45

Widzisz to podkreślenie w poście było odniesieniem do - http://www.webhostin...pinie-group5pl/ - który został usuniety.

Możliwe, że masz rację co do tego, że jak cisza to źle być raczej nie może bo zawsze jeśli komuś coś nie pasuje szybiej napisze to na forum niz jak jest mu Ok bo wtedy uważa to za normę. Przeszukałem wątek host is down i tematów o group5 nie znalazłem żeby coś się sypało, więc pozostaje chyba tylko przekonać się na własnej skórze...

#26 BlueMan

Programista

• WHT Pro
  • 1183 postów
  • Imię:Szymon

Napisany 15 czerwiec 2011 - 17:56

Odpowiedzi są adekwatne do rozmówcy ;) Dlatego niektóre Twoje wcześniejsze posty zostały usunięte - nie dziwi Cię to?
+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
Zbieram punkty______________________________________________\/

PS. Co jest do wygrania? xD

#27 Nov Ik

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisany 23 luty 2012 - 21:29

Zobacz postArekWP, o 25 maj 2010 - 23:32, powiedział:

Do wszystkich potencjalnych klientów.
ODRADZAM

Zostałem wyrzucony za .... zwrócenie uwagi że brak cennika, oraz regulaminu usługi który by oznaczał za co się płaci. Przykład - konto roczne ma 3 domeny gratis. W/g literalnej treści 3 domeny są gratis na zawsze, gdyż nie istnieje żaden inny cennik poza stroną oficjalną. Wytłumaczenie Group5 to - że to taki Amerykańsi standard usługi !!! Jak dla mnie to zwykłe oszustwo - inne firmy pisza wprost że domeny sa np. na rok w cenie.

Kolejny przykład IGNORANCJI lub jak kto woli PROFESJONALIZMU to założenie bana na IP za ..... zgłoszenia niepoprawnego działania stony internetowej. Jedyne co dział technczny potrafił zrobic to ... ustawić status zgłoszeń na zamknięty i ustawić bana na IP. Szkoda że nie pofatygowali się i nie zbanowali całego zakresu dynamicznych IP UPC/NEOSTRADY/ORANGE/ERY/POLKOMTELA i PLAY.

Brak kontaktu e-mail do Amerykańskiego właściciela to kolejne kpienie z klientów.

Oto treści zgłoszeń:
Brak polskich znaków
W dalszym ciągu twierdzę, ze osoby prowadzące stronę zgodnie z zasadą ZERO TOLERANCJI 100% IGNORANCJI nie mają zielonego pojęcia o tym co robią!

Radzę zobaczyć co się wyświetla w oknach otwieranych ze strony głównej
STRONA GŁÓWNA
AKTUALNOŚCI -> WIĘCEJ - no i pytanie: GDZIE SĄ POLSKIE ZNAKI?

E-comerce i e-marketing - o ile jeszcze pierwsze pozycje pokazują informacje o przygotowywaniu ofert to pozostałe pod nimi wywalają do strony głównej.

W sumie to się pewnie czepiam i jak znam życie to odpowiedzią działu technicznego (której zapewnie i tak nie otrzymam) będzie stwierdzenie że to taki AMERYKAŃSKI standard.

Profesjonalizm pełną gębą!
/////////////////////////////////////////////////////////
Wystarczy poklikać w logo Group5

Forbidden
You don't have permission to access /?go=emarketing on this server.
--------------------------------------------------------------------------------
www.group5.pl

No szkoda słów - byle jaki przedszkolak zrobi lepszą stronę

permission - toż to AMERYKAŃSKI STANDARD obsługi
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Faktury po zmianie danych
Od kiedy w amerykańskim prawie jest możliwośc zmiany treści faktury? Szczególnie zmiany DANYCH kontrahenta? Zmieniając wpis w panelu uzyskujemy fakturę wystawioną na całkiem inną osobę. Czy to też jest AMERYKAŃSKI standard ? - brak odpowiedzi

Jak widać Ameryański standard (takie określenie otrzymałem podczas rozmowy telefonicznej) opiera sie na totalnym olewaniu klienta, i ukrywaniu własnych niekompetencji poprzez banowanie i kasowanie kont tym którzy zadają niewygodne pytania.

Całkowicie się zgadzam

Odradzam grup5 w 100%.
Wykupiony hosting HD_25
Na początku 2 miesiąca użytkowania zablokowali mi konto informując, ża moja strona przeciąża im struktury (odwiedziny na poziomie 2000 uu dziennie, zero grafiki na stronie, skrypt phpbb, więc trudno aby przeciążyć VPS)
Jako, że zapłacono za 2 miesiace a korzystano z uslug przez miesiac – polowa pieniedzy straacona. NIe zwrocono mi jej
Naprawde nie polecam. Poza tym obsluga klienta bardzo nie mila.
Jak ktos nie chce sie denerwować radzę unikać
jakby ktoś chcial wiedziec wiecej – gerardo1@o2.pl

#28 Vogan

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 148 postów
  • Firma:Vogan Investment LLC

Napisany 23 luty 2012 - 23:43

Nie do końca jest to tak jak przedstawino powyżej, a własciwie zgoła inaczej...

Na PIO już udzieliłem odpowiedzi aby nie dublować link - http://www.forum.opt...dpost&p=1008314

Ten post był edytowany przez Vogan dnia: 23 luty 2012 - 23:53

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników