ftnhosting.net
ftnhosting.net
Napisany 28 luty 2010 - 21:24
Napisany 01 marzec 2010 - 15:16
Napisany 01 marzec 2010 - 15:42
Napisany 01 marzec 2010 - 16:11
^^KaMaZZ~.^, o 01 marzec 2010 - 15:42, powiedział:
Łącze:)
Teraz padło wszystko ale to ftn wina bo reszta serwerów w netdirekt działa bez zarzutów.
Nie mogę edytować, tak się zastanawiam czy netdirekt im serwera nie wyłączył i się nie zwinęli:P
Napisany 01 marzec 2010 - 19:58
Umm everything seems to be offline at this moment no idea what is going on having difficulties contacting the DataCenter.
Napisany 01 marzec 2010 - 21:37
Napisany 01 marzec 2010 - 22:53
Napisany 08 marzec 2010 - 22:06
Zacznę od tego, że chciałbym mieć możliwość zabronić kupowania tam hostingu. W celach testowych kupiłem tam Master Reseller 1 za 5.99$. Oferta cenowo wprost idealna gdyż dostałem 75GB/250GB, cała reszta bez limitu. Aktywacja przebiegła szybko i sprawnie bo już po paru godzinach miałem dane do konta (płaciłem przez paypal). Loguję się do cPanel, pierwsze co rzuca mi się w oczy to brak RVskin ale nie mogę mieć o to pretensji gdyż nie ma uwzględnione w ofercie iż się tam znajduje, a na pytanie czy jest, odpowiedzi nie uzyskałem. Następnie przechodzę do WHM i szukam oprogramowania Deasoft do zarządzania Master Reseller. Znajduję, klikam i co widzę? Licencja na jego używanie wygasła... Piszę więc do supportu, odpowiedź otrzymuję po ok. 1-2h (więc jak na budżetówkę to nawet bardzo dobrze) iż właśnie to naprawiają i zamiast tego oprogramowania będę zarządzał poprzez MasterCP w cPanel-u. Grzecznie czekam pierwszy dzień, drugi, trzeci w końcu nie wytrzymałem i napisałem co się dzieje. Otrzymałem odpowiedź iż jutro już na pewno będzie działać, a trwa to tak długo bo chcą aby wszystko idealnie działało. Więc czekam kolejny dzień i jeszcze jeden, a panelu nadal nie ma. Kolejny mail do supportu i kolejna odpowiedź iż jutro będzie działać. Długo nie myśląc napisałem iż nie po to kupiłem master reseller płacąc drożej niż za normalnego resellera, żeby nie móc korzystać z jego funkcjonalności. Dostałem odpowiedź, że dostanę 5 dni gratis i jutro będzie działać panel. Wtedy serwer padł na 3 dni, po czym wstał a panel nadal nie działał. Parę dni temu wygasła licencja cPanel i teraz nie działa kompletnie nic. Po mailu z prośbą o zwrot pieniędzy uzyskałem odpowiedź iż nie ma podstaw bo wszystko działa.
NIE POLECAM!
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników