Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

netlook.pl

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
26 odpowiedzi na ten temat

netlook.pl

#21 radh_

Często na forum

• Użytkownicy
  • 64 postów

Napisany 07 październik 2005 - 19:50

eber powiedział:

Neas: czytaj ze zrozumieniem!

Jeżeli ktoś ma ochotę na dyskusję, to zapraszam prywatnie - nie jestem zwolennikiem community boards, więc wybaczcie chłopcy - nie bede zaglądał, żeby sprawdzić czy ktoś uważa mnie za idiotę czy za głupka czy jak na Was tam w szkole wołają.

Pozdrawiam

Chlopczyku troche sie chyba zagalopowales, nie sadzisz???? To jak siebie nazywasz to Twoja strawa ale kto daje Ci prawo obrazac innych?!?!
Powinienes spedzac wiecej czasu w szkolce na podnoszeniu poziomu swoich dobrych manier bo poki co ich Ci brak...

#22 i

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 124 postów

Napisany 07 październik 2005 - 20:21

eber - przypomnij sobie co napisal Proscape

Przekaze informacje nt Pana decyzji do Dzialu Platnosci i poprosze aby skontatkowali sie z Panem i zaproponowali Panu lepsze od obecnych warunki parametrow konta, spelniajace Pana oczekiwania pod wzgledem limitow jak rowniez pod wzgledem ekonomicznym. Decyzja oczywiscie bedzie nalezala do Pana, mam jednak cicha nadzieje ze wynegocjuja Panstwo dostatecznie dobre warunki, zadowalajace obydwie strony.

Mysle ze po tej wypowiedzi ten watek dyskusji nt Netlook moglby zostac przez Ciebie zakonczony - bez koniecznosci wszczynania klotni z wiekszoscia osob odwiedzajacych temat :)
Pozdrawiam i zycze udanego weekendu
Wyświetla mały obrazek pod informacjami o Tobie przy każdym poście. Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 80 pikseli, wysokość większa niż 80 pikseli, a rozmiar większy niż 10kB. - kazdy wie o co chodzi ...

#23 eber

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisany 07 październik 2005 - 22:28

No racja - pięć lat studiów spędziłem na opieprzaniu się. To pewnie stąd ten brak manier. Będę znienawidzonym doktorkiem, heh.

#24 patryk

og. carpe diem.

• Moderatorzy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1813 postów

Napisany 07 październik 2005 - 23:04

Napisz nam coś jeszcze o Twojej edukacji. Chciałbym też wiedzieć jaki masz rozmiar buta.
"Pozdrowionka i ocenka".
www.neteasy.pl

#25 T

Weteran WHT

• Użytkownicy
  • 873 postów

Napisany 07 październik 2005 - 23:24

eber powiedział:

Neas: czytaj ze zrozumieniem!

Napisałem, że przez te zabawy STRACIŁEM KILKA TYSIĘCY! A nie że mam dziesięć tysi, z którymi nie mam co zrobić.

Jasne. Kto Ci w to uwierzy? Masz zero, a straciłeś kilka K, bo nie dopilnowałeś transferu i Ci stronę wyłączyli na chwilę, rotfl.

Jak dla mnie eot.

#26 eber

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisany 08 październik 2005 - 07:29

Patryk: 43

Coś jeszcze?

#27 shive

Weteran WHT

• Użytkownicy
  • 1164 postów

Napisany 08 październik 2005 - 08:45

Firma hostingowa NIE JEST INSTYTUCJĄ CHARYTATYWNĄ. Więcej wykorzystujesz - więcej płacisz. Czy to jest takie nieprawdopodobne?

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników