Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

FreeBSD 7.1 - Naprawa!

Brak odpowiedzi na ten temat

FreeBSD 7.1 - Naprawa!

#1 Slawo320

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 40 postów

Napisany 07 luty 2010 - 09:01

Witajcie,
Posiadam serwer dedykowany w kimsufi.pl oparty o system operacyjny FreeBSD.
Wczoraj się bawiłem i zainstalowałem Hamachi , a potem się zacząłem bawić konfiguracją w sysinstall karty sieciowej hamachi.
No i co się stało. Otóż, po chwili, serwer stanął, straciłem z nim połączenie. Zrobiłem mu twardy reboot z panelu OVH i dostałem e-maila, że serwer posiada usterki, za chwilkę dostałem następnego e-maila, że serwer nie ma usterek i że pinguję na IP inne niż głowne.
Tak więc, napisałem do OVH i koleś mi napisał, że serwer pinguje, że mam popatrzeć do logów i coś tam dalej zrobić.

Tak więc szukam w tym pomocy.

Widełki cenowe:50-200 zł netto.

Kontakt ze mną:
GG: 7136318
e-mail: slawo320@gmail.com

Pozdrawiam,

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników