Django
Django
Napisany 04 luty 2010 - 17:27
Z vipserv.org nie jestem zadowolony niestety.
Napisany 04 luty 2010 - 19:32
Malas, o 04 luty 2010 - 17:27, powiedział:
Najtańszym rozwiązaniem będzie jakiś budżetowy VPS.
Zamiast tego polecam Ci MegiTeam - mają płatności miesięczne - to się przekłada mniej więcej na ceny tanich VPSów, a jakość nieporównywalnie wyższa.
Wiem, bo sam kiedyś szukałem i nic innego nie znalazłem - aktualnie korzystam tylko z usług MegiTeam.
Aa.. zapomniałbym! Sprawdź jeszcze djangohosting.ch i alwaysdata.com
Jak coś wybierzesz - daj znać
Malas, o 04 luty 2010 - 17:27, powiedział:
Podzielisz się opinią?
Chciałbyś, by co druga osoba, która odwiedziła Twoją stronę zainteresowała się zaprezentowaną ofertą?
Nasze działania sprawią, że klienci, będą walić drzwiami i oknami, tylko po to by sprawdzić jakość Twoich usług i produktów.
Napisany 04 luty 2010 - 19:43
Może tylko u mnie to występuje ale wolno działa mi ssh. Jak mówię być może to wina mojego łącza. Drugi problem to 500 Internal Server Error. Pytałem nawet na forum pythona to błędów w aplikacji nie znaleźli, więc nie mam pojęcia dlaczego error ten występuje.
Napisany 04 luty 2010 - 19:53
Malas, o 04 luty 2010 - 19:43, powiedział:
Ja zaczynałem naukę Django właśnie na MegiTeam. Środowisko jest bardzo przyjazne, wszystkie błędy logowane. Nigdy nie udało mi się otrzymać pięćsetki, zawsze stronę błędu Django zawierającą informacje o tym błędzie.
Jeśli chcesz się uczyć, a nie przejmować wolnym działaniem, błędami w konfiguracji serwera itp. to jeszcze raz rozważ MegiTeam.
Dodatkowym atutem jest support, który zna się na rzeczy i zawsze pomoże.
Chciałbyś, by co druga osoba, która odwiedziła Twoją stronę zainteresowała się zaprezentowaną ofertą?
Nasze działania sprawią, że klienci, będą walić drzwiami i oknami, tylko po to by sprawdzić jakość Twoich usług i produktów.
#6 Gość_N3T5kY_*
Napisany 09 luty 2010 - 11:41
Napisany 09 luty 2010 - 12:15
N3T5kY, o 09 luty 2010 - 11:41, powiedział:
biorąc pod uwagę kontekst 'Polecam debugować i pisać skrypty na localhoscie (najtańszy serwer testowy
oczywiście mogłem niedoprecyzować z serwerem testowym - nie chodziło mi o testy skryptu w warunkach z użyszkodnikami
#8 Gość_N3T5kY_*
Napisany 09 luty 2010 - 12:46
Napisany 14 luty 2010 - 22:31
Forma Życia, o 09 luty 2010 - 08:30, powiedział:
Zauważ, że nie każdy potrafi poprawnie skonfigurować i poinstalować wszystko aby dobrze działało. Tym bardziej jeżeli rzadko korzysta się z linuksa.
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników