Hosting za SMS "oprogramowanie" / firma
Hosting za SMS "oprogramowanie" / firma
Napisany 25 styczeń 2010 - 13:02
A teraz konkretnie na temat ktory najbardziej mnie interesuje. Czy jest jakis darmowy skrypt ktory obsluzyl by taka stronke hostingowa? ew. nie drogi albo czy ktos stad jest w stanie cos takiego napisac za w miare przyzwoita cene (posiadam directadmin) poniewaz wiadomo ze na czyms takim wielkich pieniedzy sie nie zarobi aby w to duzo inwestowac i tez z tego powodu zakladanie firmy "mija sie z celem" rowniez nie nastawiam sie na zbyt wielki zarobek i przyszlo mi cos takiego na mysl z powodu posiadania serwera ktorego tak nie wykozystuje nawet 1/10 jego mozliwosci.. moze inne pomysly?
Z gory dziekuje za wszystkie konkretne odpowiedzi wnoszace cos jasno do tematu..
Napisany 25 styczeń 2010 - 14:29
CyberDNA, o 25 styczeń 2010 - 13:02, powiedział:
A teraz konkretnie na temat ktory najbardziej mnie interesuje. Czy jest jakis darmowy skrypt ktory obsluzyl by taka stronke hostingowa? ew. nie drogi albo czy ktos stad jest w stanie cos takiego napisac za w miare przyzwoita cene (posiadam directadmin) poniewaz wiadomo ze na czyms takim wielkich pieniedzy sie nie zarobi aby w to duzo inwestowac i tez z tego powodu zakladanie firmy "mija sie z celem" rowniez nie nastawiam sie na zbyt wielki zarobek i przyszlo mi cos takiego na mysl z powodu posiadania serwera ktorego tak nie wykozystuje nawet 1/10 jego mozliwosci.. moze inne pomysly?
Na allegro czasem można dostać takie skrypty. Ostatnio widziałem jakiś skrypt do hostingu sms (przystosowany do da) za 20zł, sporo ludzi to kupowało.
Teraz nie mogę znaleźć tego nawet w zakończonych aukcjach. Druga opcja, jest taka, żebyś skontaktował się ze sprzedawcą z tej aukcji:
http://www.allegro.p...sms_serwer.html
i może dogadał się co do ceny samego panelu, bez resellera.
Znajdź specjalistę (programistę, grafika, webmastera itd.), który rozwiąże Twój problem.
Szukasz pracy zarejestruj się i zarabiaj!
#3 Gość_N3T5kY_*
Napisany 25 styczeń 2010 - 14:33
Napisany 25 styczeń 2010 - 15:23
N3T5kY, o 25 styczeń 2010 - 14:33, powiedział:
MrBAD, o 25 styczeń 2010 - 14:29, powiedział:
Teraz nie mogę znaleźć tego nawet w zakończonych aukcjach. Druga opcja, jest taka, żebyś skontaktował się ze sprzedawcą z tej aukcji:
http://www.allegro.p...sms_serwer.html
i może dogadał się co do ceny samego panelu, bez resellera.
#5 Gość_N3T5kY_*
Napisany 25 styczeń 2010 - 16:00
CyberDNA, o 25 styczeń 2010 - 15:23, powiedział:
.
Nie bedzie problemu
w sprawie stworzenia modulu pisz do usera krystian
Napisany 29 styczeń 2010 - 22:34
CyberDNA, o 25 styczeń 2010 - 15:23, powiedział:
wlasnie rozmawialem z ta osoba i troche to jest "smieszne" w aukcji jest napisane ze ktos bedzie mogl odsprzedawac skrypt dowolnie a on usowa go z komputera.. pisze do niego a on bardzo chetny do sprzedazy
A widziałeś, żeby go sprzedał na tej aukcji ?
Poza tym pisałem ci, że każdy indywidualnie konfiguruje system płatności.
Darmowy hosting bez reklam CT8.PL Fajny AutoSurf
Napisany 01 luty 2010 - 08:52
- obsługa sms
- przypomnienie o płatnościach
- wygaśnięcie lub zablokowanie konta gry nie zostanie opłacone
- integracja z da
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników