pozdrawiam
sync.pl pod inna nazwa ??
sync.pl pod inna nazwa ??
Napisany 04 październik 2005 - 08:04
pozdrawiam
Napisany 04 październik 2005 - 12:41
tobi223 powiedział:
pozdrawiam
Niezłe mają hasło: "Your hosting - jor.pl".
Napisany 04 październik 2005 - 13:14
Holders Contact object: data restricted - byc moze pozniej sie to zmieni.. Ale czy to kolejny atak sync ? :-) nie wiadomo..
Napisany 04 październik 2005 - 13:20
Napisany 05 październik 2005 - 09:18
[...]Sytuacja ta została spowodowana, pomyłką szanownych panów z serwerowi The Planet w USA. Nasz serwer zostało omyłkowo sformatowany. Straciliśmy wszystkie dane naszych klientów. [...]
[...]w każdym razie, serwerownia The Planet, nie była winna wyłączeniu serwera. Wina leżała po naszej stronie, a właciwie niekompetentnego wspólpracownika. [...]
Napisany 15 grudzień 2005 - 14:29
niechcący trafiłem na ten temat i aż mi się gorąco zrobiło.
Nie wiem czemu "tobi223", miał mnie zapisanego jako "kogoś z sync.pl" (szczególnie, że jak wszyscy wiemy sync.pl prowadziła jedna osoba) ,ale zapewniam, że Jor.pl z Sync.pl nie ma nic wspólnego.
Z tego co pamiętam sync.pl znikneło w sieci około licpa-sierpnia, My działamy ofocjalnie działanym od czerwca, a na własnym serwerze od 1,5 miesiąca.
Tak jak słusznie zauważono przez jakiś czas, Jor.pl było na koncie w pnth.net, ale była to tylko przejściowa sytuacja.
Na chwilę obecną, wszystkie konta z Jor.pl są na Niemieckim serwerze, a aktualny uptime wynosi 99,781 %.
Na przyszłość, prosiłbym o upewnienie się, co do tak poważnych zarzutów, bo przez taki temat można niesłusznie zniszczyć opinie o danej firmie.
Kod rabatowy uprawniający do aż 50% zniżki na dowolne konto - "wht"
Promocja ważna do odwołania - łączy się z innymi promocjami.
Serwery dedykowane, tani hosting, serwery VPS. Najlepszy sposób na podlinkowanie stron!
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników