Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

  • progreso.pl

    Partner technologiczny

    Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

    Partner technologiczny

    Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

    Partner technologiczny

    S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

    Partner technologiczny

    Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

 

spam dot. hostingu via gg


14 odpowiedzi na ten temat

spam dot. hostingu via gg

#1 rshmn

    Stały użytkownik

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 161 postów
  • Skąd:Jastrzębie Zdrój
  • Firma:progreso.pl
  • Imię:Wojtek
  • Nazwisko:Szczęch

Napisany 23 wrzesień 2005 - 15:01

Z gg: 6601474

[2005-09-23 14:23:14] >> Najtańsze i najlepsze hosting na świecie www.(nie bedzie darmowej reklamy).pl Zapraszam

Tylko ja dostalem ?

***

Jezeli to autor czyta: misie kolorowe, piszcie ladnie (najlepsze hosting, kali jesc, kali pic); jezeli nie macie pomyslu na biznes i jego promocje - sprzedajcie komputery, kupcie make, cukier itd. i zacznijcie produkowac paczki i kolaczyki...
Wojtek z progreso / http://facebook.com/progresopl

#2 Pat

    Czasami na forum

  • Użytkownicy
  • 30 postów
  • Firma:EvoGroup.pl

Napisany 23 wrzesień 2005 - 15:52

Rotfl :D

Na szczęście ja nic nie dostałem...niedługo trzeba będzie antyspamu nie tylko na maila, ale i na GG :)
»»Projektowanie stron www, pozycjonowanie, hosting (progreso.pl z 15 % zniżką za pomocą kodu "evo") - www.evogroup.pl ©

#3 qwerty

    Czasami na forum

  • Użytkownicy
  • 50 postów

Napisany 24 wrzesień 2005 - 10:50

na gg jak nie masz goscia w ontaktach to linki sie nie pojawiaja wiec nie widze problemu

#4 rshmn

    Stały użytkownik

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 161 postów
  • Skąd:Jastrzębie Zdrój
  • Firma:progreso.pl
  • Imię:Wojtek
  • Nazwisko:Szczęch

Napisany 24 wrzesień 2005 - 14:09

Moze zle patrzysz. Nie jest problemem najmniejszym, ze to dostalem. Po prostu zalosc bierze, ze ktos probuje w ten sposob hosting reklamowac :)

Czill - mnie wlos z glowy nie spadl, a przyjmowanie wiadomosci + linkow od obcych osob mam na wlasne zyczenie (czasem klient chce pogadac, a ciezko miec _wszystkich_ w gg :) ).

Myslalem, ze to na wieksza skale poszlo, na pewno trafilo do paru osob z hm... "branzy" bo niezwlocznie sie pochwalili, ze tez takie cos dostali :D
Wojtek z progreso / http://facebook.com/progresopl

#5 fujara

    Stały użytkownik

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 434 postów

Napisany 24 wrzesień 2005 - 14:17

Nie jest to spam a tzw. subskrypcja czesto sprzedawana na allegro w iloscia 5 - 15 tys osób

#6 rshmn

    Stały użytkownik

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 161 postów
  • Skąd:Jastrzębie Zdrój
  • Firma:progreso.pl
  • Imię:Wojtek
  • Nazwisko:Szczęch

Napisany 24 wrzesień 2005 - 14:20

Zamowilem ta informacje? Nie wydaje mi sie :D To spelnia wszystkie kryteria SPAM'u i podobny efekt rodzi. Na stronie spamera sa co prawda podane adresy GG, ale mozna zareagowac w bardziej wyrafinowany sposob :)
Wojtek z progreso / http://facebook.com/progresopl

#7 kom4r

    Czasami na forum

  • Użytkownicy
  • 37 postów

Napisany 25 wrzesień 2005 - 19:43

widzialem na allegro spymer 1.1 czy cos takiego . Nie wiem czy to działa , ale prawdopodobnie spamuje GG . Ja narazie zadnej wiadomosci ze spamu nie dostalem : D
.

#8 dziku

    Często na forum

  • Użytkownicy
  • 61 postów
  • Skąd:Orzysz, Poland

Napisany 25 wrzesień 2005 - 22:47

rshmn powiedział:

Zamowilem ta informacje? Nie wydaje mi sie :D To spelnia wszystkie kryteria SPAM'u ...
SPAM to konserwa. Spam pisze sie z małej litery jeśli jest w środku zdania. :]

#9 kom4r

    Czasami na forum

  • Użytkownicy
  • 37 postów

Napisany 26 wrzesień 2005 - 20:58

xxx xxx xxx DORWALEM NR KOMORKI < dzwonilem i ostrzegłem ... jezusss Ci spamerzyyyyy.. :/

[numer usunięty przez moderatora]

#10 rshmn

    Stały użytkownik

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 161 postów
  • Skąd:Jastrzębie Zdrój
  • Firma:progreso.pl
  • Imię:Wojtek
  • Nazwisko:Szczęch

Napisany 26 wrzesień 2005 - 21:06

No to skrypt na cronie i przeslij mu cala wikipedie ;)
Wojtek z progreso / http://facebook.com/progresopl

#11 i

    Stały użytkownik

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 124 postów

Napisany 27 wrzesień 2005 - 02:05

kom4r powiedział:

xxx xxx xxxDORWALEM NR KOMORKI

Nie wydaje mi sie, by publikowanie na publicznym forum czyjegos numeru tel. bylo fair. Bez wzgledu na to, ze wyslal Ci nieoczekiwana wiadomosc na GG.
Pozostawiam to Twojemu osądowi [:
Pozdrawiam

#12 Kris

    Stały użytkownik

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 123 postów

Napisany 27 wrzesień 2005 - 03:18

Publikacja Numeru to Glupota
Rshmn to jest tez spam ? spamem spamera nie wykoncysz ;)
PoModl Sie Za Wszystkich I Wszystko O Wszystkich I Wszystko

#13 Gość_McN_*

  • Goście

Napisany 27 wrzesień 2005 - 08:29

ale jak kilka osób podzwoni do niego, to moze mu sie znudzi spamowanie. Do takiego inaczej nie przemówisz...

#14 i

    Stały użytkownik

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 124 postów

Napisany 27 wrzesień 2005 - 16:22

McN powiedział:

ale jak kilka osób podzwoni do niego, to moze mu sie znudzi spamowanie. Do takiego inaczej nie przemówisz...

Gdy dostaniecie wiadomosc o wspolnym paleniu czarownic dzis o 22:00 albo gwiazdce z nieba sypiacej pieniedzmi, to rowniez sie tak szybko bulwersujecie ? Bez przesady.
Poza tym rshmn dostal tylko jedna (1) wiadomosc od tego uzytkownika GG, wiec nie rozumiem skad nagle taka panika :)

McN - rownie dobrze mozesz na 0-700 zadzwonic.
Troche przyjemnosci chociaz z tego bedziesz miec, jesli tylko sie wczujesz.

#15 Gość_McN_*

  • Goście

Napisany 27 wrzesień 2005 - 16:45

mnie denerwują wszystkie łąńcuszki jakie dostane, czy o hostingu czy o albańskich dzieciach bez zębów które ziemniaki muszą jeść przes słomke... pod 0-700 ? no wiesz kto co lubi, jeżeli sprawia Ci to przyjemnosc to dzwoń...





1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników