radh_ powiedział:
Poza tym ktos musi pilnowac do kiedy konto jest wazne i kto zaplacil a przeciez nie bedzie tego robil ktos od pomocy techniczej bo to nie jego rola...
Nie wyobrazam sobie recznego pilnowania komu sie kiedy konto konczy..

Od tego sa systemy billingowe (ja oczywiscie, jak zwykle mam swoj napisany;)) Informuje o platnosciach, wystawia pro formy, wlasciwie jedyne czego nie robi to nie parzy kawy
radh_ powiedział:
Zewnetrzna ksiegowa to odzielna sprawa ale jej nie ma sensu wliczac do zespolu hostingowego bo to tak samo jakby wliczac na pcozet firmy kierowce autobusu, ktorym ktos dojezdza do pracy.
Dlaczego? Ta ksiegowa wie wiecej o firmie niz zwykly pracownik

pozdr.
Wysłany 2005-09-09, 13:43:
patryk powiedział:
Adam: Tak, tak - tyle, ze tutaj znajdujesz najpierw ksiegowa, ktora jest "zintegrowana" z iFirma i masz gratis duze komedium wiedzy + cala historie ksiegowa + faktury w PDFach. Przydatne.
Dalej nie widze zalet - ja z kolei mam pod reka zespol ~50 pracownikow z roznych dzialow z ktorych *kazdy* moze mi udzielic odpowiedzi na dowolne pytanie, a pracuja tam sami fachowcy
Historie + faktury w pdfach mam w swoim systemie
Pozatym czasem zdarzaja sie nietypowe sytuacje w ktorych brak zywej ksiegowej to duza wada, ktora moze kosztowac wiecej niz oszczednosci na jej "kupienie"

pozdr.