Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Data Center - państwa sugestje

66 odpowiedzi na ten temat

Data Center - państwa sugestje

#61 Marco van den Akker

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 3 postów
  • Firma:vda.hosting "Europe's fastest growing webhosting company"

Napisany 29 czerwiec 2009 - 09:04

@nvu,

Anna is my polish language assistent, the fact that she doesn't know all the inside fact about hosting doesn't ment that you may advise when a topic may be closed.
I asked Anna to investigate the possibilities of a own datacenter in the region of Katowice.
Seeing the replies and views on this thread it is clear that there is market to build them in Poland.

The fact that you are trying to present Anna as a person who doesn't know everything about the hostingbizz and therefor is not familair with terms like dedicated hosting is not fair, despite the fact that we (you and me) though PM never talked about dedicated hosting, but about something else.

So please or comment on topic or leave your comments for yourself.

Zobacz postnvu, o 25.06.2009, 23:27, powiedział:

Po tym uważam że temat można zamknąć. Po krótkiej rozmowie z tą Panią wytłumaczyłem jej co to jest serwer dedykowany...

vda.hosting.pl
always looking for friends.

#62 is_wm

Weteran WHT

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 558 postów

Napisany 29 czerwiec 2009 - 10:34

Zrozum chłopie, że jak na razie, firma którą reprezentujesz, w Polsce się całkowicie ośmiesza. Ja nie wiem, co Wy o tych Polakach sobie myślicie? Że to jakiś busz czy co?

#63 Lan Hikari

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 772 postów
  • Imię:Bartłomiej

Napisany 29 czerwiec 2009 - 10:52

@is_wm nie pisz "Zrozum chłopie" bo translator będzie miał przez Ciebie problemy :) Co do tematu - jedna rzecz jest dla mnie śmieszna, a mianowicie pchanie się do tylu krajów z jedną i tą samą nieinteresującą ludzi ofertą... Reklamujcie się u siebie i tam zdobywajcie klientów, na innych rynkach hostingów rewelacją nie jesteście :)

#64 Pawel_15

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 1442 postów
  • Imię:Paweł

Napisany 29 czerwiec 2009 - 13:40

Google Translator nie przetłumaczył słowa busz. Pozostałe tak, nie mniej nie wiem czy poprawnie :) Uprasza się o znalezienie zamiennika dla słowa busz tak aby translator nie miał problemów i żeby nie było problemów komunikacyjnych. :)

#65 conra

Często na forum

• Użytkownicy
  • 66 postów
  • Firma:brak
  • Imię:Konrad
  • Nazwisko:L.

Napisany 29 czerwiec 2009 - 13:43

Translator daje rade :)
Wg. mnie polski wydział przynosi im tylko straty, u nas jest już za dużo firm hostingowych.
No, może gdyby mieli jakieś ceny przyziemne a i na poziomie...

edit
@up
trash / refuse dump

#66 Pawel_15

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 1442 postów
  • Imię:Paweł

Napisany 29 czerwiec 2009 - 13:56

Zrobili by wpierw porządną stronę, a nie z lamerką do ludzi.

#67 lucaspl

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 106 postów

Napisany 29 czerwiec 2009 - 14:46

Możecie się trzymać tematu ? Niech moderator wyczyści ten offtopic.

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników