DataBase, o 07 wrzesień 2011 - 15:25, powiedział:
Klient nasz pan, prawda? Jak nie pasuje sprzedaż hostingu to można zawsze przerzucić się np. na roznoszenie ulotek.
Klient decyduje gdzie kupuje usługi, za ile oraz samodzielnie decyduje co chce mieć w ofercie. Tego typu uwagi wydają mi się nie na miejscu. Klient w naszej firmie otrzymuje dokładnie to za co płaci. Jeżeli cokolwiek mu jednak nie pasuje - oferujemy gwarancję satysfakcji i w każdej chwili może zrezygnować z usług otrzymując zwrot pieniędzy za pozostały okres abonamentowy. Na 6 lat działalności i kilku tysięcy obsługiwanych Klientów - zrezygnowało w ten sposób mniej niż 10 osób.
Czyli 5 godzin.
(...)
Czyli 7 godzin. Nie jest to powód do dumy...
Tak jak napisałem wcześniej - standardowy czas odpowiedzi w naszej firmie wynosi 48 godzin w dni robocze. Nie gwarantujemy i nie obiecujemy nigdzie niczego innego. Odpowiedzi w tym konkretnym przypadku mogły zostać udzielone po 96 godzinach (uwzględniając weekend). Tak jak Pan zauważył - zostały udzielone po 5 i 7 (a raczej prawie 8) godzinach.
Sami dyktujecie swoje ceny. Jeśli ustalony przez wasz cennik jest za niski, zwiększcie go a nie narzekacie na własne działania.
Ustalony cennik jest zgodny z polityką naszej firmy i zgodny z ofertą. Nigdzie nie narzekamy na własne działania. Jesteśmy zadowoleni z zadowolenia większości Klientów, bo takie ceny i warunki naszej oferty im odpowiadają. Jeżeli ktoś poszukuje natychmiastowych odpowiedzi ze strony BOK'u, livechatu czy innych warunków - należy po prostu poszukać innej oferty.
Taki PR nie zachęca do skorzystania z oferty.
Odnośnie kontaktu na GG i widżetu na stronie - faktycznie - od dwóch dni jest info:
Przepraszamy, w chwili obecnej nie ma dostępnego konsultanta on-line. Zapraszamy do skorzystania z formularza kontaktowego lub prosimy o przesłanie maila
Głównym kanałem kontaktu jest podany na stronie e-mail lub formularz kontaktowy. Klienci mogą przesyłać również bezpośrednio zapytania z poziomu panelu DirectAdmin. Livechat jest dodatkiem, którego działania nigdzie nie gwarantujemy. Zgodnie z opisem - w przypadku braku dostępnego konsultanta on-line zapraszamy do skorzystania z formularza kontaktowego lub prosimy o przesłanie maila.
Popracujcie nad sobą i nad swoja stroną WWW. Czasy PRL'u już minęły.
Dziękujemy za uwagi, cały czas pracujemy.
Wydaje mi się, że dział "opinie" powinien służyć wyrażaniu opinii przez Klientów. Dlatego chciałbym zaproponować Panu bezpłatne konto na 2 miesiące z naszej oferty hostingu współdzielonego, tak, aby mógł Pan ocenić merytorycznie poziom świadczonych przez nas usług.
Pozdrawiam serdecznie i w razie pytań lub uwag zapraszam na PW, lub
http://www.smallserv.../kontakt_z_nami
Ten post był edytowany przez smallservers.pl dnia: 07 wrzesień 2011 - 20:53