szukam resellera no i BOSS mi to zaproponował. Oferta ciekawa, bardzo tanio. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany resellerem na kilka osób(aby zmniejszyć np koszty) to zapraszam na pw.
[opinie]grservers.com
Rozpoczęte przez Malas, lut 18 2009 20:11
2 odpowiedzi na ten temat
[opinie]grservers.com
Napisany 18 luty 2009 - 20:11
A więc może ktoś zna tą firmę i korzysta/korzystał z ich usług i może wyrazić opinie?
szukam resellera no i BOSS mi to zaproponował. Oferta ciekawa, bardzo tanio. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany resellerem na kilka osób(aby zmniejszyć np koszty) to zapraszam na pw.
BayerLeverkusen.pl - serwis kibiców Bayeru Leverkusen!
Napisany 19 luty 2009 - 14:40
BOSS zapewne poznał tą firmę dzięki mnie... testowałem (jeszcze testuję właściwie) konto ffmpeg - całkiem spoko działa, nawet udało się uruchomić ostube.... ping i prędkość działania bardzo przyzwoita.. support czasem (w weekendy) potrafi odpowiadać kilka(naście) godzin, czasem (w tygodniu) w 1-3 godziny... szkoda, że w USA mają DA, a w UK cPanel (wolałbym DA w UK heh)
warto spróbować, choć na początku roku mieli sporą awarię na tym ffmpegowym serwerze (przez te śniegowe burze w UK podobno)... na pewno trzeba dać firmie trochę czasu (ja równiez się nad nimi czasem zastanawiam...) i sobie, by poznać ich jakość i stabilność... na wht.com niewiele o nich było, głównie teksty o promocjach od pracowników tejże firmy...
warto spróbować, choć na początku roku mieli sporą awarię na tym ffmpegowym serwerze (przez te śniegowe burze w UK podobno)... na pewno trzeba dać firmie trochę czasu (ja równiez się nad nimi czasem zastanawiam...) i sobie, by poznać ich jakość i stabilność... na wht.com niewiele o nich było, głównie teksty o promocjach od pracowników tejże firmy...
webastyczny.pl - projektowanie wizerunku w Internecie | http://uk.webastyczny.pl - my portfolio in English
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników