Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Serwer (Transfer ~300GB/rok max ~250-350zł)

2 odpowiedzi na ten temat

Serwer (Transfer ~300GB/rok max ~250-350zł)

#1 3502274

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 9 postów

Napisany 26 styczeń 2009 - 19:51

Witam,

już niebawem kończy mi się umowa z serwerownią home.pl gdzie do tej pory miałem hosting 'Bussines Starter'. Bez jakichkolwiek problemów przebiegła współpraca z tą firmą, dlatego mogę ją polecić wszystkim forumowiczom. Niestety ceny są tam dość duże - choć można skorzystać z promocji i ma się serwer na rok za przystępną cenę. No ale nie przeszyłem tu by polecać, a w ręcz przeciwnie zapytać o jakąś inna ofertę.

Moje strony przez rok wygenerowały ruch 260GB, dlatego nie jest to jakiś ogromny wynik. Szykam serwera najlepiej sprawdzonego, szybkiego z rocznym transferem na poziomie 300GB. Cena nie gra wielkiej roli lecz chciałbym zmieścić się w przedziale 250-350zł/rok.

Inne wymogi to możliwośc używania .htaccess, wielu domen, minimum 500MB powierzchni.

Z góry dziękuję za propozycje!

PS: Dlaczego nie chce zostać na home.pl? Oczywiście nie mówie że tam nie chce zostać, koszt roczny na home.pl to 366zł w tym momencie. I sądzę że da się znaleść coś tańszego i może lepszego?

#2 ViPower.PL

Stały użytkownik

• Firma Bronze
  • PipPipPipPipPip
  • 277 postów
  • Firma:ViBiznes
  • Imię:Paweł
  • Nazwisko:Jarosz

Napisany 26 styczeń 2009 - 20:22

Witam serdecznie!

Biorąc pod uwagę Pańskie wymagania chciałbym zaprezentować naszą ofertę (ViPower.pl), dokładnie pakiet ViMed wydaje się być odpowiedni.
Wszystkie wymogi takie jak: .htaccess, możliwość zaparkowania wielu domen, minimalna ilość powierzchni oczywiście zostają zaspokojone przez naszą ofertę. :D
Oczywiście dla naszej oferty hostingu wirtualnego przysługuje bezpłatny 7 dniowy okres testowy. Jest on w pełni nie zobowiązujący, a więc jak najbardziej zapraszamy do skorzystania.

#3 zrio

Stały użytkownik

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPip
  • 354 postów
  • Imię:Paweł

Napisany 26 styczeń 2009 - 20:33

iq.pl
Pozdrawiam

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników