kaczy, o 26.01.2009, 12:35, powiedział:
Myślę, że nie tylko u nas, ale w każdej firmie istnieje możliwość przejścia (w razie potrzeby) na wyższy plan hostingowy (więcej powierzchni konta, więcej transferu), jednak tak jak już zostało w tym temacie napisane:
Głównym kryterium (jako, że ma to być sklep internetowy- a więc projekt który z założenia ma na siebie zarabiać w przeciwieństwie np. do serwisu hobbystycznego/bloga/forum) powinny być dla Pani przede wszystkim takie czynniki jak lokalizacja serwerów operatora (najlepiej w Polsce), czy kontakt z usługodawcą (mail/telefon/infolinia) który czasem może przecież być Pani potrzebny (w razie wątpliwości/potrzeby pomocy). Jest wiele firm do wyboru- jedne są bardziej szablonowe (trzymające się zawsze ściśle określonych procedur) inne bardziej elastyczne (jak nasza- nastawiona głównie na obsługę klientów biznesowych z sektora małych i średnich przedsiębiorstw) w której staramy się indywidualnie podchodzić do potrzeb każdego z naszych klientów.
Na pewno- nie warto oszczędzać podczas wyboru usługodawcy, jeśli w grę wchodzą projekty firmy (a więc pieniądze). Proszę pamiętać iż wybór odpowiedniej firmy hostingowej, to jak wybór partnera w Pani interesach, od którego jest Pani w pewnym stopniu mocno zależna (a konkretnie- od stabilności i jakości działania jego usług). W podjęciu ostatecznej decyzji- pomóc na pewno może bezpłatny i w pełni niezobowiązujący, 14-dniowy okres testowy konta do którego to testu- serdecznie zapraszam.
ok, to ja kontynuuje pytania;)
czy pakiet Biznes Start z Panstwa oferty jest dla mnie wystarczajacy?
kolejne....
Co to znaczy
Każde konto w naszej ofercie posiada dostęp do powłoki shell za pomocą protokołu ssh. Nasi użytkownicy mogą korzystać z menadżera plików mc, edytorów vi, pico, mcedit, oraz komunikatora ekg.
I kolejne
Nasi klienci mogą korzystać z obsługi PHP w wersji 5.x (obsługa .htaccess, mod_rewrite), CGI, oraz baz danych MySQL- obsługiwanych przez dedykowany do tego celu serwer bazodanowy marki Dell PowerEdge.
Co to w ogole jest?
Piszecie,ze mozna korzystac z obsługi teczo, czy tamtego...pliki takie, czy inne...
A ja chce tylko sklep, serwer i domene;)
Kurde, to dla mnie kosmos....
Myslalam,ze mam poznac panel administracyjny sklepu, zeby go obslugiwac, a od serwerow itp niczego nie bede potrzebowac, znajomosci plikow, zmian itp