Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Przekierowanie domeny

6 odpowiedzi na ten temat

Przekierowanie domeny

#1 Tomeq

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisany 18 styczeń 2009 - 21:37

Witam wszystkich ponownie. Postaram sie jak najprosciej opisac problem.. Chodzi o to ze z powodu problemow z obecnym dostawca domeny i serwera chce wykupic nowa domene wraz z serwerkiem na hekko.pl. No i chcialem zrobic przekierowanie ze starej domeny na ta nowa ktora wykupie w hekko.pl. Jak to zrobic najprosciej i najlepiej gdyz nie chce gwaltownie odciac starej strony i przeniesc wszystkiego na nowa (jest tam obecnie forum). Wiem ze pewnie pytanie prozaiczne ale coz.. kto pyta nie bladzi.. z gory dziekuje za pomoc, mam nadzieje ze i tym razem pomozecie..

#2 Malas

Weteran WHT

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 705 postów
  • Imię:Mateusz

Napisany 18 styczeń 2009 - 21:51

Zobacz postTomeq, o 18.01.2009, 21:37, powiedział:

Witam wszystkich ponownie. Postaram sie jak najprosciej opisac problem.. Chodzi o to ze z powodu problemow z obecnym dostawca domeny i serwera chce wykupic nowa domene wraz z serwerkiem na hekko.pl. No i chcialem zrobic przekierowanie ze starej domeny na ta nowa ktora wykupie w hekko.pl. Jak to zrobic najprosciej i najlepiej gdyz nie chce gwaltownie odciac starej strony i przeniesc wszystkiego na nowa (jest tam obecnie forum). Wiem ze pewnie pytanie prozaiczne ale coz.. kto pyta nie bladzi.. z gory dziekuje za pomoc, mam nadzieje ze i tym razem pomozecie..
Ustawić tylko dnsy na nowy serwer?Albo przekierowanie na adres? ;)
 BayerLeverkusen.pl - serwis kibiców Bayeru Leverkusen! 

#3 Tomeq

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisany 18 styczeń 2009 - 22:05

Zobacz postMalas, o 18.01.2009, 21:51, powiedział:

Ustawić tylko dnsy na nowy serwer?Albo przekierowanie na adres? ;)
Mmm.. no tak ale czy potrzeba jest jakas zgoda, czy sam to zmieniam i gdzie oraz jak? Stara domene z adresikiem mam wykupiona jeszcze na ok. 7mies ale ze wzgledu na niepewnosc i problemy wole wczesniej zrobic przeniesienie.. prosze o info i wskazowki... jestem w tym poczatkujacym.. przepraszam za te proste pytania...

#4 Malas

Weteran WHT

• Użytkownicy
  • 705 postów
  • Imię:Mateusz

Napisany 18 styczeń 2009 - 22:36

Samemu to się zmienia w panelu..powiedz tylko gdzie masz wykupioną wspomnianą domenę?
 BayerLeverkusen.pl - serwis kibiców Bayeru Leverkusen! 

#5 Tomeq

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisany 18 styczeń 2009 - 23:19

Zobacz postMalas, o 18.01.2009, 22:36, powiedział:

Samemu to się zmienia w panelu..powiedz tylko gdzie masz wykupioną wspomnianą domenę?
domene chce wykupic w hekko.pl a swoja stara mam w "ala" firmie web4me.pl gdzie nie mam tam dostepu do panelu admina wszystko robie przez maila.. i tu pewnie bedzie problem...

#6 xorg

PHP, SEO & vBulletin developer

• WHT Pro
  • 1589 postów

Napisany 19 styczeń 2009 - 06:03

http://www.webconfs....t-a-webpage.php ?
Funkcjonalna, sprawna wyszukiwarka mp3 muzyki klubowej :) a tu serwery CS ;)

Polecam serwery VPS.

#7 Tomeq

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisany 22 styczeń 2009 - 19:44

Zobacz postxorg, o 19.01.2009, 07:03, powiedział:

dzieki serdeczne.. bede probowal...:P

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników