Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

  • progreso.pl

    Partner technologiczny

    Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

    Partner technologiczny

    Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

    Partner technologiczny

    S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

    Partner technologiczny

    Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

 

- - - - -

New Direct


3 odpowiedzi na ten temat

New Direct

#1 Mosorczyk

    Często na forum

  • Użytkownicy
  • 61 postów
  • Skąd:Ruda Śląska
  • Imię:Michał
  • Nazwisko:Klisowski

Napisany 29 listopad 2008 - 12:30

Macie jakieś doświadczenie z tą firmą?

#2 Gość_N3T5kY_*

  • Goście

Napisany 29 listopad 2008 - 14:06

Danych na stronie firmy się nie doszukałem ;)
Aczkolwiek strona prosta i czytelna

#3 Tomasz Fiedoruk

    BOSS

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4318 postów
  • Skąd:Koszalin
  • Firma:WHT

Napisany 29 listopad 2008 - 14:50

Zobacz postMosorczyk, o 29.11.2008, 12:30, powiedział:

Macie jakieś doświadczenie z tą firmą?
Chodzi Ci o tę firmę http://www.newdirect...?action=Hosting? Widzę, że to jakiś spadek po http://www.securenet.pl/ ;)

Serwer(y) z tego co widzę w USA.

Ceny niekonkurencyjne.

Brak NIP-u.

Certyfikat ssl na https://www.forumskala.net/.
Masz stronę? Zarabiaj na sprzedaży linków. Gwarantowane stawki od pierwszego dnia SeoPilot

#4 Mosorczyk

    Często na forum

  • Użytkownicy
  • 61 postów
  • Skąd:Ruda Śląska
  • Imię:Michał
  • Nazwisko:Klisowski

Napisany 29 listopad 2008 - 18:35

Zobacz postBOSS, o 29.11.2008, 14:50, powiedział:

Chodzi Ci o tę firmę http://www.newdirect...?action=Hosting? Widzę, że to jakiś spadek po http://www.securenet.pl/ ;)
Tak chodzi o tę firmę.





1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników